Ποινικοποίηση Πολιτικής Δράσης & Μήνυση Ενάντια στο ΕΠΑΜ - O Δ. Καζάκης στο Μικρόφωνο 25 Σεπ 2018



Ο Δημήτρης Καζάκης, Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ., ο Γεώργιος Μάλφας, μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. και ο Σταμάτης Μπαλομούτσουνος, μέλος του Ε.ΠΑ.Μ., σχολιάζουν την επικαιρότητα στην εκπομπή «Στο Μικρόφωνο», στον διαδικτυακό σταθμό "e-roi", την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018.

- 00:00 - Υπαγωγή Αρχαίων Μνημείων και Αρχαιολογικών Χώρων στο Υπερταμείο.
Καθοριστική κίνηση στην καταστροφική πορεία της χώρας, η προσπάθεια του παρόντος καθεστώτος κατοχής εισαγωγής των Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων στο λεγόμενο Υπερταμείο και ουσιαστικά μαζί με τα υπόλοιπα το ολοκληρωτικό ξεςπούλημα της ανεκτίμητης Πολιτιστικής Κληρονομιάς των Ελλήνων.

- 10:00 - Ελληνική Επανάσταση 1821 και σεβασμός στην Αρχαιοελληνική Κληρονομιά.
Η Λαϊκή Παράδοση κατέγραψε από την εποχή της Τουρκοκρατίας στην Χώρα, στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού και πολύ περισσότερο των Αγωνιστών της Εποχής, την Αρχαιοελληνική Πολιτιστική Κληρονομιά και Ιστορία με απεριόριστη αγάπη και εκτίμηση.

- 16:00 - Απάτη με "swap" ρευστότητας, το πρώτο τρίμηνο του 2015.
Δέσμευση εσόδων κυρίως από Αρχαιολογικούς Χώρους και Μνημεία σε βάθος δεκαετίας(με αφετηρία το 2015), για απόκτηση ρευστού από την τότε κυβέρνηση, κίνηση η οποία συνδέεται άμεσα με την υπαγωγή της Αρχαιοελληνικής Κληρονομιάς στο αποκαλούμενο Υπερταμείο.

- 18:00 - Ύποπτη υπόθεση της βύθισης του πλοίου «Αγία Ζώνη».
Πόρισμα του Πολυτεχνείου για σχεδιασμένη έκρηξη στο πλοίο, με σκοπό αποκλειστικά την συγκάλυψη και απόκρυψη δραστηριότητας λαθραίας διακίνησης πετρελαίου, το οποίο όμως για ευνόητους λόγους και τις κατάλληλες ενέργειες του εγχώριου συστήματος, εξαφανίστηκε ως δια μαγείας.

- 27:00 - Διώξεις από το κατοχικό καθεστώς σε πολίτες που δραστηριοποιούνται κατά των πλειστηριασμών.
Γελοίο το κατηγορητήριο με το οποίο διώκονται πολίτες και μέλη πολιτικών οργανώσεων, μέσω του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, δράση η οποία είναι προς το παρόν το μοναδικό όπλο προστασίας του Ελληνικού Λαού από την αρπαγή της ιδιωτικής του περιουσίας.

- 50:00 - Προσπάθεια διάλυσης του Ε.ΠΑ.Μ.
Η λογική του Ε.ΠΑ.Μ. στα πλαίσια του Μετώπου περιστρέφεται γύρω από την πεποίθηση πως όλοι χωράνε μέσα στο εγχείρημα, και στην πορεία γίνεται το ξακαθάρισμα, πέφτουν οι λεγόμενες μάσκες και αποκαλύπτεται ο καθένας μαζί με τις προθέσεις του.

- 1:10:00 - Επαγγελματικός συνδικαλισμός και επιδότηση επιτήδειων.
Αλλοίωση και διαφθορά της οικογενειακής σχέσης μεταξύ παιδιού και γονέα, μέσω των αθρόων προσλήψεων για δεκαετίες σε εργασίες χωρίς σοβαρό αντικείμενο και μελλοντική προοπτική.

- 1:28:00 - Μήνυση του Ε.ΠΑ.Μ. επί Εσχάτη Προδοσία και Πατριωτικός Αγώνας.
Η συγκεκριμένη Νομική Κίνηση του Ε.ΠΑ.Μ. διαφέρει από τις υπόλοιπες μεμονωμένες ενέργειες πολιτών στο γεγονός πως ως Νόμιμο πολιτικό Κόμμα έχει την δυθνατότητα της έγκλισης, δηλαδή της παρακολούθησης και συμμετοχής υπόθεσης.




Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ

https://epamhellas.gr/?p=75418

Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ

http://bit.ly/2ErfZUR

https://epamhellas.gr/
https://www.facebook.com/metopo/

https://twitter.com/epamhellas/

https://dimitriskazakis.blogspot.com/

http://e-roi.gr/

https://seisaxthia-epam.blogspot.gr/



Ποινικοποίηση Πολιτικής Δράσης & Μήνυση Ενάντια στο ΕΠΑΜ - O Δ. Καζάκης στο Μικρόφωνο 25 Σεπ 2018 Ποινικοποίηση Πολιτικής Δράσης & Μήνυση Ενάντια στο ΕΠΑΜ - O Δ. Καζάκης στο Μικρόφωνο 25 Σεπ 2018 Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Τρίτη, Οκτωβρίου 02, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.