Το Ε.ΠΑ.Μ. στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος ΑΚΚΕΛ.



Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ., Δ. Καζάκης και κλιμάκιο στελεχών παραβρέθηκαν στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος (ΑΚΚΕΛ), μετά από πρόσκληση του προέδρου του, κ. Βάκη Τσιοπανίδη, που πραγματοποιήθηκε στο  Εμπορικό Επιμελητήριο Αγρινίου (29 – 30/9/2018) .

Τον Δ. Καζάκη συνόδευσαν τα μέλη της ΤΟ Αγρινίου, Βασίλης Βάσσης, Βάϊα Σπυρέλη και Γιώργος Υφαντής, το μέλος Ε.ΠΑ.Μ. Πάτρας, Γιάννα Σιόβα και οι Αντώνης Παπαντωνίου και Φώτης Μαζαράκης.

Ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. απηύθυνε χαιρετισμό και τοποθετήθηκε τονίζοντας την ανάγκη για ανατροπή της Κατοχής που βιώνει η πατρίδα μας, ως τη μόνη σωτηρία του λαού που υφίσταται γενοκτονία. Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα έχει καταλύσει το πολίτευμα και, παραβιάζοντας το Σύνταγμα, έχει εκχωρήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα στους δανειστές, οι οποίοι έχουν σήμερα υπό την κατοχή τους το σύνολο της χώρας μας.

Ο Δ. Καζάκης αναφέρθηκε ειδικότερα στην αγροτική παραγωγή και στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την είσοδο της Ελλάδας στην ΕΟΚ – Ε.Ε., που με την κοινή αγροτική πολιτική των ποσοστόσεων και την ύπουλη πολιτική των επιδοτήσεων επέφερε θανάσιμα χτυπήματα στην ελληνική αγροτική παραγωγή που οδήγησαν στην απόσυρση παραδοσιακών προιόντων, ακόμα και στο ξερίζωμα παραδοσιακών καλλιεργειών.

Τόνισε επίσης την ανάγκη εθνικής αγροτικής πολιτικής για την παραγωγική ανασυγκρότηση, που μπορεί να επιτευχθεί μόνον από μια πατριωτική κυβέρνηση και σε μια χώρα κυρίαρχη με το εθνικό της νόμισμα.

Ακόλουθα, αναφέρθηκε στη μήνυση επί εσχάτη προδοσία που κατέθεσε το Ε.ΠΑ.Μ. κατά του πολιτικού συστήματος, το μόνο πολιτικό κόμμα που έχει ποτέ προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια.

Αθήνα, 30/9/2018

Γραφείο Τύπου Ε.ΠΑ.Μ.

Το Ε.ΠΑ.Μ. στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος ΑΚΚΕΛ. Το Ε.ΠΑ.Μ. στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος ΑΚΚΕΛ. Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Τρίτη, Οκτωβρίου 02, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.