Οι συντάξεις μέχρι το 2022 θα περικοπούν κατά 50%: Ο Δ. Καζάκης στο Maximum FM 93,6 - 11 Σεπ 2018





Ακούστε τον Πρόεδρο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Δημήτρη Καζάκη να σχολιάζει την επικαιρότητα στην πρωινή εκπομπή του MAXIMUM fm 93,6 και στον Δ.Κολιό, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018. - Απόλυτη θρασύτητα των εκπροσώπων των λεγόμενων Θεσμών. Νέες απειλές και εκβιασμοί από στελέχη τις Ε.Ε., για απόλυτη τήρηση των συμφωνηθέντων από την πλευρά της Ελλάδος ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή παρέκκλιση και παρεκτροπή.

- 5:00 - Κι άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Η μόνη λύση όσο εφαρμόζεται το παρόν πρόγραμμα και δεν λαμβάνονται αποφάσεις για διαφορετικές επιλογές είναι η επιπλέον συρρίκνωση του εισοδήματος της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, ουσιαστικά των συντάξεων και μισθών.

- 7:00 - Ένα έγκλημα σε εξέλιξη στο Αιγαίο. Η αξιοποίηση του πλούτου ολόκληρου του Αγαίου έχει παραχωρηθεί κυριολεκτικά στην Τουρκία, με το Ελληνικό Λιμενικό να έχει εντολές αποφυγής επέμβασης σε οποιαδήποτε περίπτωση, τους Τούρκους αλιείς να αλωνίζουν και να θησαυρίζουν εις βάρος των Ελλήνων, που βρίσκονται σε απόλυτη απόγνωση.

- 10:00, Οι Αλιείς Φρουροί των Θαλασσίων συνόρων. Ουσιαστικά οι προστάτες της Θαλάσσιας επικράτειας μιας Χώρας, είναι οι βιοπαλαιστές της θάλασσας, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, η Τουρκία έχει εκσυγχρονίσει σε εκπληκτικό βαθμό την αλιευτικό της στόλο.

- 11:00 - Υδρογονάνθρακες, Διεθνή και Αμερικανικά συμφέροντα. Άλλη μια περίπτωση Γεωπολιτικής και Γεωστρατηγικής εκμετάλλευσης της Ελλάδας από τα γνωστά πλέον παγκόσμια συμφέροντα, χωρίς κανένα απολύτως όφελος για την ίδια και τον Λαό της.

- 13:00 - Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και Μισθοφορικός Στρατός. Προκλητική εμφάνιση στην Δ.Ε.Θ. στρατιωτικής δύναμης, αντί αστυνομίας, που την αποτελούσαν στρατιώτες αμφιβόλου εθνικότητας, με υπερσύγχρονο πολεμικό εξοπλισμό, κάλυψη προσώπου και φέροντας μονάχα την Ελληνική Σημαία χωρίς Εθνόσημο.









Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ
https://epamhellas.gr/?p=75418



Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ

http://bit.ly/2ErfZUR

https://epamhellas.gr/

https://www.facebook.com/metopo/

https://twitter.com/epamhellas/
https://dimitriskazakis.blogspot.com/
http://e-roi.gr/

https://seisaxthia-epam.blogspot.gr/



Οι συντάξεις μέχρι το 2022 θα περικοπούν κατά 50%: Ο Δ. Καζάκης στο Maximum FM 93,6 - 11 Σεπ 2018 Οι συντάξεις μέχρι το 2022 θα περικοπούν κατά 50%: Ο Δ. Καζάκης στο Maximum FM 93,6 - 11 Σεπ 2018 Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.