Οργάνωση εθελοντικής προσφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας

Το Ε.ΠΑ.Μ. ευχαριστεί τις Τοπικές Οργανώσεις του, τα μέλη και τους φίλους του, που από την πρώτη στιγμή, έσπευσαν να προσφέρουν εθελοντικά κάθε δυνατή βοήθεια στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.
Όπως σε κάθε φυσική καταστροφή, σε κάθε δυστυχή συγκυρία, σε κάθε ανθρώπινη τραγωδία, έτσι και τώρα, τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, σαν μεγεθυντικός καθρέφτης αντανακλούν την χειρότερη αλλά και την καλύτερη όψη της κοινωνίας μας.

Η άσχημη όψη: αυτό που θα έπρεπε να είναι το οργανωμένο κράτος, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ένα ανεπαρκέστατο, ουσιαστικά ανύπαρκτο κράτος. Η όμορφη όψη: η πηγαία συμπαράσταση, η έμπρακτη αλληλεγγύη, η ανιδιοτελής προσφορά των απλών ανθρώπων στην ανάγκη του συνανθρώπου τους.
Εκφράζοντας βαθιά θλίψη και οδύνη για τους ανθρώπους που χάθηκαν, αλλά και συναισθανόμενοι τις τεράστιες ανάγκες για κάθε μορφής βοήθεια, που δημιούργησε αυτή η καταστροφή, καλούμε τις Τοπικές Οργανώσεις του Ε.ΠΑ.Μ. σε πανελλαδική κινητοποίηση για την συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας, σε συνεργασία με τις κατά τόπους δημοτικές υπηρεσίες.
Αθήνα, 27 Ιουλίου 2018
O Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ., Δημήτρης Καζάκης
Οργάνωση εθελοντικής προσφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας Οργάνωση εθελοντικής προσφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας Reviewed by Unknown on Παρασκευή, Ιουλίου 27, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.