Παραβίαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ελλάδα και Μισθοφορικοί Στρατοί - Ε.ΠΑ.Μ. -13-9-2018





Ο Δημήτρης Καζάκης Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ., ο Σταμάτης Μπαλαμούτσουνος μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. και ο Αντώνης Παπαντωνίου μέλος του Ε.ΠΑ.Μ., σχολιάζουν την επικαιρότητα στην εκπομπή «Στο Μικρόφωνο», στον διαδικτυακό σταθμό "e-roi".
Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018.

- Κόμματα, δανειακές υποχρεώσεις και Δικαιοσύνη. Οι Εισαγγελείς καλούν τραπεζικά στελέχη και υπευθύνους των οικονομικών πολιτικών κομμάτων, να απολογηθούν και να δώσουν εξηγήσεις για δάνεια που έχουν λάβει οι πολιτικές αυτές οργανώσεις, τα τελευταία έξι χρόνια.

- 08:00 - Νέο Εκπαιδευτικό Έτος 2018-19. Αναμενόμενα ξεκίνησε η Νέα Σχολική Χρονιά, με ακόμη περισσότερα προβλήματα και ελλείψεις από την προηγούμενη περίοδο και με μια απόλυτα κατοχική κυβέρνηση, να προσπαθεί να πείσει το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας, πως η παρεχόμενη Παιδεία πρόκειται να βελτιωθεί, με την προσέλευση των μαθητών στα Σχολεία, σχεδόν μια ώρα αργότερα.

- 12:00 - Παραβίαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ελλάδα κατά την Μνημονιακή περίοδο. Η απόλυτη υποκρισία από την Ε.Ε., μέσω ψηφίσματος για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,συν έχοντας η ίδια βασική συμμετοχή στην απελπιστική κατάσταση της Χώρας και του Λαού της.

- 15:00 - Άμεση η ανάγκη ανατροπής του παρόντος καθεστώτος κατοχής. Ο ορισμός της κατοχής και της διάλυσης της Ελληνικής Πολιτείας, αυτό που υφίσταται η Χώρα κατά την Μνημονιακή Περίοδο με μοναδική πλέον επιλογή, την απαλλαγή το δυνατόν συντομότερο, από αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο Εθνικής καταστροφής.

- 26:00 - Στρατός και προσόντα των επικεφαλής, κύριος παράγοντας η εμπειρία τους στο πεδίο της μάχης. Η απόδειξη ικανοτήτων και προσόντων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλες τις χώρες του Πλανήτη αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο στην πράξη, με την διαχείρηση της πολεμικής αναμέτρησης στην πρώτη γραμμή του Μετώπου.

- 38:00 - Έκτακτη Εθνική Ανάγκη και πρώτες ενέργειες του Διοικητικού Προσωπικού του Στρατεύματος. Σε μια ξαφνική πολεμική σύρραξη και σε περίπτωση επίθεσης στην Χώρα από ξένη Στρατιωτική Δύναμη τα επικεφαλής στελέχη των εγχώριων Ενόπλων Δυνάμεων, φυσιολογικά μέσα από την Υπηρεσία τους, γνωρίζουν ακριβώς ποιο είναι το σχέδιο άμεσης απάντησης στην απειλή.

- 1:05:00 - Μισθοφορικοί Στρατοί, κύριο στοιχείο η συγκρότησή τους από όλες τις χώρες του Πλανήτη, φυσικά και Ελλάδα. Η εκπαίδευση των στρατιωτών σε αυτό το επίπεδο, πραγματοποιείται σε ιδιωτικές τεράστιες εκτάσεις, κυρίως στην Αφρικανική Ήπειρο, σε πραγματικές συνθήκες και εκ του ασφαλούς, με αποδεκατισμό κυριολεκτικά των ήδη εξαθλιωμένων ντόπιων πληθυσμών.

- 1:18:00 - Καταστροφή της Χώρας και Μέλλον. Όσο η συνεχίζεται προς την ολοκλήρωσή του το σχέδιο διάλυσης της Χώρας, αυτό επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τις επόμενες Γενιές που πρόκειται να την κληρονομήσουν, με τον πιθανότερο ενδεχόμενο όσο εμείς δεν επεμβαίνουμε στο παρόν, η κατάσταση να είναι μη αναστρέψιμη.









Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή : 210-3428676 Ακούστε τις εκπομπές του E-ROI Web Radio και επικοινωνήστε μέσω e-mail στο stomicrophono@gmail.com Στείλτε τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας για να συζητηθούν ζωντανά στον «αέρα». Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Της προπαγάνδας του φόβου και της εξαπάτησης. Το πρόγραμμα του E-ROI μεταδίδεται από τους συνδέσμους : http://www.e-roi.gr/ http://eroigr.caster.fm/ http://eroigr.radio12345.com/ http://eroigr.listen2myradio.com/ http://eroigr2.listen2myshow.com/ (χαμηλού κόστους)

Στη σελίδα του σταθμού θα βρίσκετε πληροφορίες για το πρόγραμμα, στοιχεία επικοινωνίας και σιγά-σιγά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον περιεχόμενο. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον σταθμό μέσω e-mail στο onair@e-roi.gr Ροή είναι η συνεχής η αδιάκοπη κίνηση, προς μία ή πολλές κατευθύνσεις. Αλλιώς θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ροή είναι η μεταφορά στοιχείων που κάθε ένα κινείται ή εναλλάσσεται με το άλλο. Μεταφορικά νοείται και η συνεχής αλλαγή μιας κατάστασης, η πορεία, η συνέχεια, ακόμα και το ρεύμα. Με αυτή την έννοια το διαδικτυακό ραδιόφωνο e-roi, φιλοδοξούμε να είναι μια συνεχής πηγή παροχής σκέψης, με την εναλλακτικότητα και τον πλουραλισμό του προγράμματός του. Από την ειδησεογραφία και τον πολιτικό σχολιασμό, ως την ψυχαγωγία και την επιμόρφωση. Από την ανάδειξη της πραγματικής εικόνας που εμφανίζεται και εδράζεται στην λογική, ως την επανανοηματοδότηση εννοιών και αξιών.



Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ

https://epamhellas.gr/?p=75418


Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ

http://bit.ly/2ErfZUR
https://epamhellas.gr/

https://www.facebook.com/metopo/
https://twitter.com/epamhellas/
https://dimitriskazakis.blogspot.com/

http://e-roi.gr/
https://seisaxthia-epam.blogspot.gr/
Παραβίαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ελλάδα και Μισθοφορικοί Στρατοί - Ε.ΠΑ.Μ. -13-9-2018 Παραβίαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ελλάδα και Μισθοφορικοί Στρατοί - Ε.ΠΑ.Μ. -13-9-2018 Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.