Εργατικό Κίνημα, Πατρίδα, Εθνική Ανεξαρτησία & ΛαΪκή Κυριαρχία - Ε.ΠΑ.Μ. - 12-9-2018




Ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, ο Σταμάτης Μπαλαμούτσουνος μέλος του Ε.ΠΑ.Μ., ο Γιώργος Παρλαμέντης μέλος του Ε.ΠΑ.Μ και η Ευαγγελία Χαραλάμπους μέλος της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης(Ε.Ν.Α.) Ε.ΠΑ.Μ.,σχολιάζουν την επικαιρότητα, στην εκπομπή «Στο Μικρόφωνο», στον διαδικτυακό σταθμό "e-roi". Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018. - Κατοχικός πρωθυπουργός της Ελλάδος στο Ευρωκοινοβούλιο. Ομιλία του φερόμενου ως Έλληνα πρωθυπουργού, σε ένα άδειο κυριολεκτικά κοινοβούλιο της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, με περιγραφή μιας εικονικής πραγματικότητας για την Χώρα και σε έναν παράλληλο κόσμο, εν ολίγοις εκτός τόπου και χρόνου και ουδεμία σχέση με το σύγχρονο Ελληνικό μαρτύριο. - 10:00, Σκοπιανό ζήτημα και συμφωνία των Πρεσπών. Λεκτική επίθεση και παράπονα από τον κατοχικό πρωθυπουργό της Χώρας, σχετικά με το ζήτημα του κρατιδίου των Σκοπίων, καταλογίζοντας σε αυτήν την πλευρά της κριτικής επί του συγκεκριμένου θέματος, δόλο και σκοπιμότητα. - 25:00, Μισθοφορικός Στρατός στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης Προκλητική παράταξη Δυνάμεων Μισθοφόρων στα πλαίσια της Δ.Ε.Θ., χωρίς Εθνόσημο με πλήρη πολεμικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άριστη κάλυψη προσώπου που υποδεικνύει παρουσία σε εχθρικό έδαφος. - 32:00, Εργατικό Κίνημα, Πατρίδα, Λαός & Έθνος Διαχρονικά η πάλη της εργατικής τάξης έχει αποδείξει, πως εργατικό κίνημα και διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων με αδιαφορία περί των Εθνικών Θεμάτων είναι άχρηστα και ουτοπικά. - 50:00, Εργατικά και Εργασιακά Δικαιώματα. Οι κατακτήσεις του Εργατικού Κινήματος ανά τους αιώνες και Παγκοσμίως, πραγματοποιήθηκαν μέσα από την μάχη για Δημοκρατία και Δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα μέσα από την τάξη αυτή να πραγματοποιηθούν οι μεγάλες Δημοκρατικές κατακτήσεις του παρελθόντος. - 1:00:00, Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος και σύγχρονος ρόλος του. Ουδεμία σχέση η σημερινή μορφή του ΚΚΕ με εκείνη των παλαιότερων φημισμένων αγωνιστών που ανέδειξε το κίνημα της πάλης για έναν καλύτερο κόσμο. - 1:35:00, Σύγχρονος πόλεμος και πρακτικές. Πόλεμος στην Συρία, σε εντελώς δια φορετική φιλοσοφία από το παρελθόν με νέα δεδομένα, ουσιαστικά εναντίον του νέου ιμπεριαλιστικού δόγματος που χρησιμοποιεί μισθοφόρους, χωρίς Εθνική συνείδηση, με την πλειοψηφία των μαχών να δίνονται εντός των πόλεων.








Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή : 210-3428676 Ακούστε τις εκπομπές του E-ROI Web Radio και επικοινωνήστε μέσω e-mail στο stomicrophono@gmail.com Στείλτε τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας για να συζητηθούν ζωντανά στον «αέρα». Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Της προπαγάνδας του φόβου και της εξαπάτησης. Το πρόγραμμα του E-ROI μεταδίδεται από τους συνδέσμους :
http://www.e-roi.gr/ http://eroigr.caster.fm/ http://eroigr.radio12345.com/ http://eroigr.listen2myradio.com/ http://eroigr2.listen2myshow.com/ (χαμηλού κόστους)

Στη σελίδα του σταθμού θα βρίσκετε πληροφορίες για το πρόγραμμα, στοιχεία επικοινωνίας και σιγά-σιγά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον περιεχόμενο. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον σταθμό μέσω e-mail στο onair@e-roi.gr Ροή είναι η συνεχής η αδιάκοπη κίνηση, προς μία ή πολλές κατευθύνσεις. Αλλιώς θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ροή είναι η μεταφορά στοιχείων που κάθε ένα κινείται ή εναλλάσσεται με το άλλο. Μεταφορικά νοείται και η συνεχής αλλαγή μιας κατάστασης, η πορεία, η συνέχεια, ακόμα και το ρεύμα. Με αυτή την έννοια το διαδικτυακό ραδιόφωνο e-roi, φιλοδοξούμε να είναι μια συνεχής πηγή παροχής σκέψης, με την εναλλακτικότητα και τον πλουραλισμό του προγράμματός του. Από την ειδησεογραφία και τον πολιτικό σχολιασμό, ως την ψυχαγωγία και την επιμόρφωση. Από την ανάδειξη της πραγματικής εικόνας που εμφανίζεται και εδράζεται στην λογική, ως την επανανοηματοδότηση εννοιών και αξιών.


Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩhttps://epamhellas.gr/?p=75418 Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ http://bit.ly/2ErfZUR

Εργατικό Κίνημα, Πατρίδα, Εθνική Ανεξαρτησία & ΛαΪκή Κυριαρχία - Ε.ΠΑ.Μ. - 12-9-2018 Εργατικό Κίνημα, Πατρίδα, Εθνική Ανεξαρτησία & ΛαΪκή Κυριαρχία - Ε.ΠΑ.Μ. - 12-9-2018 Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.