Οικογενειοκρατική Πολιτική Σκηνή στην Ελλάδα & Παγκόσμιος Πόλεμος - Ε.ΠΑ.Μ. - 14-9-2018





Ο Δημήτρης Καζάκης Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ., ο Σταμάτης Μπαλαμούτσουνος μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. και ο Ηρακλής Παπαδόπουλος μέλος της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης(Ε.Ν.Α.) Ε.ΠΑ.Μ σχολιάζουν την επικαιρότητα στην εκπομπή «Στο Μικρόφωνο», στον διαδικτυακό σταθμό "e-roi". Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018.

- 05:00 - Οικονομία Τουρκίας, Παγκόσμιο Οικονομία, Κραχ και Αγορές. Ενίσχυση της Μαύρης Αγοράς χρήματος στην Τουρκία την τρέχουσα περίοδο, ως αποτέλεσμα της επιδείνωσης του επιπέδου της Τουρκικής οικονομίας, με σχετικές επιπτώσεις στην συγκεκριμένη χώρα, αρκετά σύντομα.

- 33:00 - Παγκόσμιος Πόλεμος και σύγχρονη Γεωπολιτική-Γεωστρατηγική. Μέσω ενός μίγματος αλλοπρόσαλλης ανάμιξης της συνωμοσιολογίας με την πραγματικότητα, τα μέχρι στιγμής δεδομένα και οι ενδείξεις των μετέπειτα εξελίξεων, καταδεικνύουν πως μια γενικότερη παγκόσμια σύραξη, είναι πάρα πολύ πιθανή

- 50:00 - Πολιτικό προσωπικό της Ε.Ε. και εγχώριο. Πέρα και πάνω από την άποψη της κοινής γνώμης για το επίπεδο των πολιτικών στελεχών της Ε.Ε. και της Ελλληνικής πολιτικής σκηνής, η πραγματικότητα στην πράξη αποδεικνύει πως δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ της συντριπτικής πλειοψηφίας των δυο πλευρών.

- 1:09:00 - Μεταλλαγμένη Δημοκρατία του παρόντος. Απαξίωση της Δημοκρατίας μέσα από την σκληρή πραγματικότητα της καπιταλιστικής κοινωνίας, οδηγώντας σε δυο πιθανές καταλήξεις τον εκάστοτε επαναστάτη, είτε σε συμμορίτη, είτε σε βολεμένο μέσω της αποκαλούμενης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

- 1:50:00 - Επιτήδειοι και προσπάθειες διάλυσης του Ε.ΠΑ.Μ. Επανηλειμμένες αποτυχημένες ενέργειες εναντίον του Ε.ΠΑ.Μ., εμφανέστατα για την παρεμπόδιση και την απόλυτη παύση της δράσης του, από άτομα που εντάχθηκαν στις τάξεις του αλλά στην πορεία πήραν αποφάσεις για αλλαγή πορείας και αναρρίχηση στην εγχώρια πολιτική σκηνή με τις γνωστές πρακτικές και μεθόδους, για το εύκολο όφελος.








Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή : 210-3428676 Ακούστε τις εκπομπές του E-ROI Web Radio και επικοινωνήστε μέσω e-mail στο stomicrophono@gmail.com Στείλτε τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας για να συζητηθούν ζωντανά στον «αέρα». Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Της προπαγάνδας του φόβου και της εξαπάτησης. Το πρόγραμμα του E-ROI μεταδίδεται από τους συνδέσμους :
http://www.e-roi.gr/ http://eroigr.caster.fm/ http://eroigr.radio12345.com/ http://eroigr.listen2myradio.com/ http://eroigr2.listen2myshow.com/ (χαμηλού κόστους)

Στη σελίδα του σταθμού θα βρίσκετε πληροφορίες για το πρόγραμμα, στοιχεία επικοινωνίας και σιγά-σιγά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον περιεχόμενο. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον σταθμό μέσω e-mail στο onair@e-roi.gr Ροή είναι η συνεχής η αδιάκοπη κίνηση, προς μία ή πολλές κατευθύνσεις. Αλλιώς θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ροή είναι η μεταφορά στοιχείων που κάθε ένα κινείται ή εναλλάσσεται με το άλλο. Μεταφορικά νοείται και η συνεχής αλλαγή μιας κατάστασης, η πορεία, η συνέχεια, ακόμα και το ρεύμα. Με αυτή την έννοια το διαδικτυακό ραδιόφωνο e-roi, φιλοδοξούμε να είναι μια συνεχής πηγή παροχής σκέψης, με την εναλλακτικότητα και τον πλουραλισμό του προγράμματός του. Από την ειδησεογραφία και τον πολιτικό σχολιασμό, ως την ψυχαγωγία και την επιμόρφωση. Από την ανάδειξη της πραγματικής εικόνας που εμφανίζεται και εδράζεται στην λογική, ως την επανανοηματοδότηση εννοιών και αξιών.


Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩhttps://epamhellas.gr/?p=75418 Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ http://bit.ly/2ErfZUR














Οικογενειοκρατική Πολιτική Σκηνή στην Ελλάδα & Παγκόσμιος Πόλεμος - Ε.ΠΑ.Μ. - 14-9-2018 Οικογενειοκρατική Πολιτική Σκηνή στην Ελλάδα & Παγκόσμιος Πόλεμος - Ε.ΠΑ.Μ. - 14-9-2018 Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.