Νέα Εκπαιδευτική Χρονιά & Διεθνής Αγώνας κατά της Τρομοκρατίας - Ε.ΠΑ.Μ. - 11-9-2018




Ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, και ο Σταμάτης Μπαλαμούτσουνος, μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. σχολιάζουν την επικαιρότητα, στην εκπομπή «Στο Μικρόφωνο», στον διαδικτυακό σταθμό "e-roi". Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018.

- Νέα Σχολική Χρονιά 2018-19 και επίπεδο Παιδείας γενικώς. Έναρξη Εκπαιδευτικού Έτους 2018-19, με την παρεχόμενη Μόρφωση και Παιδεία στην νέα γενιά της Χώρας συνεχώς να υποβαθμίζεται και να επιδεινώνεται με ταχύ ρυθμό με μειωμένες εγγραφές νέων μαθητών κάθε περίοδο και μια ολοκληρωτική κατάρρευση στον συγκεκριμένο χώρο, επί κατεχόμενης μνημονιακής Ελλάδας.

- 02:00, Ευροκοινοβούλιο και θρασύτητα κατοχικού πρωθυπουργού. Τραγική φιγούρα του φερόμενου ως έλληνα πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο, ανάμεσα σε ένα πλήθος συμφεροντολόγων και υποκριτών, οι οποίοι με εξαιρετικό θράσσος προχώρησαν σε ένα ψήφισμα σχετικό με την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, σκουπιζοντας με αυτό τα...κροκοδείλια δάκρυά τους.

- 06:00, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και Μισθοφόρικός Στρατός. Παρουσία στην Δ.Ε.Θ. Στρατιωτικής Μονάδας με την Ελληνική Σημαία στον ρουχισμό τους αλλά με άγνωστη την καταγωγή στην ουσία των ατόμων που την συγκροτούσαν και με κυριότερο στοιχείο πως το επίπεδο ολόκληρου του εξοπλισμού τους είναι μακρινό όνειρο για το σύνολο των Ελληνικών Στρατιωτικών Μονάδων, ακόμη και της λεγόμενης Μεθοριακής Γραμμής, με αυξημένες φυσικά υποχρεώσεις.

- 11:00, Πρόσφατη σύλληψη δυο Τούρκων Στρατιωτικών και άμεση προώθησή τους στην χώρα τους. Νέο επεισόδιο στην Ελληνοτουρκική μεθόριο, αυτήν την φορά αντίθετα, με την σύλληψη στην προκειμένη περίπτωση δυο Στρατιωτικών της γείτονος χώρας, σε απόλυτη αντιδιαστολή με την απαγωγή ουσιαστικά των Ελλήνων Στρατιωτικών και την πεντάμηνη τουλάχιστον παράνομηξ κράτησή τους.

- 20:00, Εφιαλτικό σχέδιο διαμελισμού της Χώρας. Τρομακτικά σενάρια τεμαχισμού κυριολεκτικά ολόκληρης της Ελληνικής Επικράτειας από τα Βόρεια σύνορα της Χώρας, μέχρι και την Κρήτη, με τον αποτελεσματικότερο μοχλό της επίθεσης των ξένων συμφερόντων εναντίον της Χώρας μας, την παρούσα...κίβδηλη κυβερνητική αριστερά.

- 47:00, Επέτειος της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους και στο Πεντάγωνο(Η.Π.Α.). Αμφιλεγόμενα όλο και περισσότερο μέχρι σήμερα, τα δυο γεγονότα δήθεν τρομοκρατικών επιθέσεων το 2001 στις Ηνωμένες Πολιτείες, με ατράνταχτες αποδείξεις πλέον, του απόλυτου σκηνοθετημένου στησίματος της όλης υπόθεσης.

- 59:00, Υπερεθνικές Επιχειρήσεις Πολεμικού Υλικού. Ως παγκόσμια κοινωνία και Πλανήτης, έχουμε περάσει πλέον στην εποχή της παροχής υπηρεσιών σε επίπεδο υπερεθνικών στόχων, πέρα και πάνω από την παραδοσιακή ιδέα της υπεράσπισης του Πατρώου Εδάφους.

- 01:37:00, Εθνικό Νόμισμα και Διπλό/Εναλλακτικό. Το πραγματικό συμφέρον του συνόλου του Ελληνικού Λαού, είναι δυνατόν να ανδειχθεί μέσα από έναν εκτενή και αναλυτικό διάλογο, ανάμεσα στους υποστηρικτές του λεγόμενου διπλού νομίσματος και εκείνους του μοναδικού και προστατευμένου από τις αποκαλούμενες αγορές, Εθνικού Νομίσματος.









Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή : 210-3428676 Ακούστε τις εκπομπές του E-ROI Web Radio και επικοινωνήστε μέσω e-mail στο stomicrophono@gmail.com Στείλτε τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας για να συζητηθούν ζωντανά στον «αέρα». Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Της προπαγάνδας του φόβου και της εξαπάτησης. Το πρόγραμμα του E-ROI μεταδίδεται από τους συνδέσμους :
http://www.e-roi.gr/ http://eroigr.caster.fm/ http://eroigr.radio12345.com/ http://eroigr.listen2myradio.com/ http://eroigr2.listen2myshow.com/ (χαμηλού κόστους) Στη σελίδα του σταθμού θα βρίσκετε πληροφορίες για το πρόγραμμα, στοιχεία επικοινωνίας και σιγά-σιγά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον περιεχόμενο. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον σταθμό μέσω e-mail στο onair@e-roi.gr Ροή είναι η συνεχής η αδιάκοπη κίνηση, προς μία ή πολλές κατευθύνσεις. Αλλιώς θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ροή είναι η μεταφορά στοιχείων που κάθε ένα κινείται ή εναλλάσσεται με το άλλο. Μεταφορικά νοείται και η συνεχής αλλαγή μιας κατάστασης, η πορεία, η συνέχεια, ακόμα και το ρεύμα. Με αυτή την έννοια το διαδικτυακό ραδιόφωνο e-roi, φιλοδοξούμε να είναι μια συνεχής πηγή παροχής σκέψης, με την εναλλακτικότητα και τον πλουραλισμό του προγράμματός του. Από την ειδησεογραφία και τον πολιτικό σχολιασμό, ως την ψυχαγωγία και την επιμόρφωση. Από την ανάδειξη της πραγματικής εικόνας που εμφανίζεται και εδράζεται στην λογική, ως την επανανοηματοδότηση εννοιών και αξιών.


Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩhttps://epamhellas.gr/?p=75418 Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ http://bit.ly/2ErfZUR

Νέα Εκπαιδευτική Χρονιά & Διεθνής Αγώνας κατά της Τρομοκρατίας - Ε.ΠΑ.Μ. - 11-9-2018 Νέα Εκπαιδευτική Χρονιά & Διεθνής Αγώνας κατά της Τρομοκρατίας - Ε.ΠΑ.Μ. - 11-9-2018 Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.