Το Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας για την εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ. στο ΤΕΕ Μαγνησίας



Στο πλαίσιο Πανθεσσαλικής περιοδείας του Προέδρου του Ε.ΠΑ.Μ. κ. Δημήτρη Καζάκη, στις  30 / 5 / 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέματα:
Α. Γιατί τα  Μνημόνια είναι παράνομα και
Β. Μήνυση του Ε.ΠΑ.Μ. «επί εσχάτη προδοσία».
Τα θέματα παρουσιάσθηκαν από τον Πρόεδρο του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη Οικονομολόγο, τον Φώτη Μαζαράκη Δρ. Νομικής δικηγόρο και επικεφαλής του Τομέα Δικαιοσύνης του Ε.ΠΑ.Μ. και προλόγισε η Κέρη Μαυρομάτη Δρ. Διεθνούς Δικαίου δικηγόρος.
Στην αίθουσα του ΤΕΕ παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την  εκδήλωση φορείς και πολίτες της Μαγνησίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, με πολιτικούς και νομικούς όρους, για τα παράνομα μνημόνια και τις παράνομες δανειακές συμβάσεις, τα οποία με απόλυτη ευθύνη του πολιτικού προσωπικού της χώρας οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν την Ελλάδα στην καταστροφή και τον ελληνικό λαό σε γενοκτονία.
Η ενημέρωση αφορούσε και στη συνταγματική εκτροπή του δημοψηφίσματος του 2015 όπου καταλύθηκε η λαϊκή κυριαρχία από τους κυβερνώντες  με την συνηγορία της αντιπολίτευσης. Παρά την δίκαιη αίσθηση των πολιτών για την ατιμωρησία του πολιτικού προσωπικού, εκδηλώθηκε από τους παραβρισκόμενους ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στη συζήτηση που ακολούθησε αναπτύχθηκαν αναλυτικότερα, κατόπιν ερωτήσεων, όλα τα τρέχοντα θέματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία.
Το Ε.ΠΑ.Μ. συνεχίζει την ενημέρωση πολιτών και φορέων με θέσεις και προτάσεις, που θα οδηγήσουν τη χώρα στη δημοκρατική πατριωτική διακυβέρνηση που μπορεί να την ελευθερώσει από την παράνομη μνημονιακή κατοχή και να την οδηγήσει σε ένα καλύτερο αύριο.
Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018
Ε.ΠΑ.Μ. Περιφέρεια Νομού Μαγνησίας
Το Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας για την εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ. στο ΤΕΕ Μαγνησίας Το Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας για την εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ. στο ΤΕΕ Μαγνησίας Reviewed by Unknown on Δευτέρα, Ιουνίου 04, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.