Ε.ΠΑ.Μ. - Ο Δ.Καζάκης στο Ράδιο Ακρόαμα 99,8 FM Βόλου – 26 Μαΐ 2018



Τηλεφωνική συνέντευξη του Προέδρου του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη, στο Ράδιο Ακρόαμα 99,8 FM Βόλου, καλεσμένος του δημοσιογράφου Απόστολου Γκόγκα, Σάββατο 26 Μαΐου 2018.
- Ζήτημα ονοματοδοσίας του υβριδικού κρατικού μορφώματος των Σκοπίων. - Ελληνική Οικονομία και εξυπηρέτηση χρέους.
- Πρόταση και λύση απεμπλοκής της Χώρας από την δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει και είσοδό της σε τροχιά ανάπτυξης.

- Καθόλα παράνομο, καταχρηστικό και ληστρικό το Ελληνικό χρέος. - Αλλεπάλληλα Μνημόνια και καθεστώς κατοχής της Χώρας. - Διαγραφή ιδιωτικών χρεών, με αντικειμενικά κριτήρια.

- Προσπάθεια συγκρότησης συγκυβερνητικού σχήματος στην Ιταλία και σοβαρές προθέσεις για προστατευτισμό της Ιταλικής αγροτικής παραγωγής, μέσω του προτεινόμενου προγράμματός του.

- Εργασία και επαρκές εισόδημα σε όλους. - Ελληνική γεωργική παραγωγή, διαχείρισή της υπό τον ασφυκτικό κλοιό της Ε.Ε. και προοπτικές της υπό ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο Ελληνικό κράτος.
- Περιοδεία κλιμακίου Ε.ΠΑ.Μ. στην Κεντρική Ελλάδα, από Τρίτη 29 Μαΐου 2018.




Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ


Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ
http://bit.ly/2ErfZUR


https://www.facebook.com/metopo/ https://dimitriskazakis.blogspot.com/ https://www.seisaxthia-epam.blogspot.gr/

https://teleytaiaexodos.blogspot.gr/
Ε.ΠΑ.Μ. - Ο Δ.Καζάκης στο Ράδιο Ακρόαμα 99,8 FM Βόλου – 26 Μαΐ 2018 Ε.ΠΑ.Μ. - Ο Δ.Καζάκης στο Ράδιο Ακρόαμα 99,8 FM Βόλου – 26 Μαΐ 2018 Reviewed by Unknown on Κυριακή, Ιουνίου 03, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.