ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ!!!

του Γιάννη Συμιακάκη

Φιρί-φιρί το πάνε να φάμε τα μουστάκια μας, αυτοί της αντιπολίτευσης στην Τουρκία.

Όλο ιδέες βάζουν στο μυαλό του Ερντογάν ο οποίος δεν το έχει και πολύ μέσα στο κεφάλι του.

Αντί να ασχολούνται με το κάζο που έχουν πάθει τα στρατά τους στην Συρία και στο Κουρδιστάν, έχουν (απο)στρέψει το βλέμμα τους από εκεί και καλοκοιτάζουν προς πιό ...κοσμοπολίτικα μέρη. Στα 18 ελληνικά νησιά του Αιγαίου και του Λιβυκού Πελάγους. Για Ιόνιο δεν έχουν πει ακόμα κάτι.

Σίγουρα στην λίστα τους θα έχουν και την Μύκονο. Οχι μόνο Κυραπαναγιά που δεν υπάρχει ούτε περίπτερο και Γαύδο με ένα δρομολόγιο την εβδομάδα...

Μετά τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κιλιτζντάρογλου (ο Κούλης της γείτονος), τώρα και άλλοι τσαμπουκάδες βουλευτές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, όπως ο Τανζού Οζτζάν (κάτι σαν Μάκης Βορίδης), δηλώνουν πως τα 18 νησιά που ...έδωσε ο Ερντογάν (ο δικός τους Τσίπρας) με μνημόνιο στην Ελλάδα, πρέπει να τα πάρουν πίσω. Και μάλιστα στέλνοντας το ''πανί'' του Πάγκαλου στο Μαξίμου με κούριερ. Αφού πρώτα βάλουν και στερεώσουν καλά την τούρκικη σημαία ώστε να μην την πάρει ο άνεμος.

Δεν έχει κάνει δήλωση ακόμα κάποιος Γκρίζος Λύκος, ομόλογος του κυρίου Κασιδιάρη, να ζητήσει το Αγκίστρι...

Μια εξήγηση για την στάση των Τούρκων κοινοβουλευτικών ανδρών (ακόμα δεν έχουν κάνει ...
δήλωση βουλευτίνες καθότι φυλακισμένες) είναι ότι στη λογική να εκθέσουν τον Σουλτάνο, θέλουν να τον εμφανίσουν στους Τούρκους πολίτες ότι είναι ο μπουνταλάς που λέει όλο λόγια εναντίον των ''γκιαούρηδων'' ενώ στην πράξη δεν κάνει τίποτα.

Έτσι που, αν ο σουλτάνος κάνει την μαλακία, να μπορούν να ισχυριστούν ότι οφείλεται στην δική τους πίεση. Εάν δε δεν το τολμήσει, πάλι κερδισμένοι να είναι αφού θα μπορούν να τον πούν ''κότα''.

Συμβαίνει και στην Ελλάδα όπου ευρωλάγνοι με βούλα ή χωρίς (δηλαδή το κοινοβουλευτικό φάσμα στο σύνολό του), χρησιμοποιούν το ίδιο νόου-χάου με τους Τούρκους συναδέλφους τους, κατηγορώντας τον Τσίπρα ως τον μοναδικό εν Ελλάδι μνημονιακό.

Όμως, πρέπει να ομολογήσω ότι κάπως το ηθικό μου, μαζί με αυτό των στρατιωτών μας, έχει τονωθεί τελευταία βλέποντας τον κύριο ΥΠΕΘΑ με μπουφάν κυνηγού να περιοδεύει από χωρίου εις χωρίον και από φυλακίου εις φυλάκιον των συνόρων μας. Όπου μετά την επιθεώρηση που κάνει στα άρβυλα και στον ατομικό οπλισμό των οπλιτών και στους Σ-300 του φυλακίου, δεν χάνει την ευκαιρία να δηλώσει ότι οι στρατιωτικές αστακομακαρονάδες είναι καλύτερες από τις πολιτικές. Με την αποχώρηση, το μενού ξαναγυρίζει στις κανονικές σελίδες με την φασολάδα, τις πατάτες μπλούμ και το αργεντίνικο κορνμπίφ.

Επισκέφθηκε και υποβρύχιο! Η φήμη ότι προκειμένου να μπεί μέσα, αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν την καταπακτή φόρτωσης των τορπιλών, διαψεύστηκε από το ΓΕΝ. Ήταν αρκετό να ξεβιδώσουν μια σχάρα απορροής υδάτων που βρισκόταν δίπλα στην κανονική μπουκαπόρτα του υποβρυχίου και να τον πάνε να καθίσει στο καρρέ των αξιωματικών σε θέση υπολογισμένη να μην πάρει κι άλλο κλίση.

Αυτό όμως που με καθησυχάζει πραγματικά είναι το γεγονός ότι το ελληνικό σύνταγμα ορίζει ως επικεφαλής των Ε.Δ. τον εκάστοτε ...πρωθυπουργό! Αφότου το διάβασα, κοιμάμαι 10 ώρες σερί ακόμα και αν κάνει 7,4 ρίχτερ. Ούτε για κατούρημα δεν σηκώνομαι...

Όπως όταν το βράδι των Ιμίων αρχιστράτηγος ήταν ο Κωνσταντίνος Σημίτης, με υπασπιστή τον Θ. Πάγκαλο που είχε διατάξει τον ΑΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Λυμπέρη να καθίσει δίπλα σε ένα πορτατίφ στο Μαξίμου.

Τώρα, το γενικό πρόσταγμα για την Επίθεση κατά της Τουρκιάς, θα το δώσει ο σέξυ Αλέξιος Τσίπρας (γιώτα ένα παρακαλώ). Ο οποίος φυσικά και θα ηγηθεί με το σπαθί στο χέρι!!!
(διάλειμμα ενός λεπτού)

ΑΔΕΛΦΙΑ!!! Το συντομότερο, να ξεμπερδεύουμε με τον εσμό των γραικύλων νεοφιλελέδων πειρατών που έχουν πάρει στα χέρια τους με ψέματα το τιμόνι της χώρας!!! Πρέπει να προλάβουμε...
Η Πατρίδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αν δεν υπάρχουν αυτοί. Ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών και συγκεντρώνει τα λάφυρα!

Να διώξουμε τον φόβο που μέσω των συστημικών ΜΜΕ μας έχουν επιβάλλει...

Διότι και αξιόμαχες Ε.Δ. έχουμε, και πατριώτες είμαστε έτσι που αν χρειαστεί, ως πολίτες-οπλίτες θα στηρίξουμε αποτελεσματικά την Άμυνα στο σύνολο του Εθνικού Χώρου.

Πρώτο μέλημα μιας πατριωτικής/δημοκρατικής κυβέρνησης πρέπει να είναι η θωράκιση των συνόρων μας.

Απαλλαγμένοι από τον φόβο της έξωθεν επιβουλής, απερίσπαστοι μπορούμε στο εσωτερικό και σε σύντομο χρονικό διάστημα με δημοκρατία, να φέρουμε ανάπτυξη και πραγματική ευημερία σε σημείο να αποτελέσουμε πρότυπο χώρας.

Το Διεθνές Δίκαιο, εκτός από τα οικονομικά (μη αναγνώριση χρέους, εθνικό/κρατικό νόμισμα κλπ) μας δίνει και όλα τα νομικοπολιτικά όπλα στα θέματα ασφάλειας (Παράκτιο Αχιπελαγικό Κράτος http://seisaxthia-epam. blogspot.jp/2012/10/blog-post_ 12.html και https://elladasimera. blogspot.jp/2014/04/blog-post_ 6840.html, Νέο Εθνικό Αμυντικό Δόγμα http://www.ifestosedu. gr/103DeterrenceStrategy.htm κλπ.)

Φτάνει να είμαστε ικανοί να αδράξουμε την μοναδική ευκαιρία που μας δίνεται ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ!!!


ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ!!! ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ!!! Reviewed by Διαχειριστής on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.