Νάιτζελ Φάρατζ: Δεν κάνετε εσείς κουμάντο κ. Σαμαρά, η χώρα σας είναι υπό ξένη κατοχή

Παρακολουθείστε τον Νigel Farage να απομυθοποιεί το success story του φερόμενου πρωθυπουργού της Ελλάδας Α. Σαμαρά, του οποίου από τη ματιά καταλαβαίνετε ότι του έχει φύγει η ζωή, και έχει μείνει μόνο η μαγκιά...




"Συγχαρητήρια κύριε Σαμαρά για την ανάληψη από την Ελλάδα της προεδρίας της Ε.Ε, η επιτυχής διαπραγμάτευσή σας για τα MiFID (Markets in Financial Instruments Directive) φαντάζομαι θα έκανε χιλιάδες τώρα στους δρόμους της Αθήνας να πανηγυρίζουν.


Δεν έχει σημασία που η χώρα σας,ακολουθώντας τις κακές συμβουλές της Goldman Sachs, υιοθέτησε ένα νόμισμα που της ήταν ακατάλληλο.
 
Δεν πειράζει η ανεργία έχει φτάσει το 30%, η ανεργία στους νέους αγγίζει το 60%, ότι το...
νεοναζιστικό κόμμα ανεβαίνει, ότι έγινε τρομοκρατικό χτύπημα στη γερμανική πρεσβεία. Μην ανησυχείτε για αυτά γιατί η διαπραγμάτευση για τα MiFID ήταν επιτυχής
Λοιπόν, υπάρχουν δύο Ευρώπες: Η Ευρώπη που συζητιέται εδώ μέσα από τους αιθεροβάμονες που θέλουν να επιβάλουν τις νέες Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης με ομοιογενή ταυτότητα και κοινό νόμισμα, και τη σκληρή πραγματικότητα. Έρχεστε εδώ κ. Σαμαρά και μας λέτε ότι εκπροσωπείτε την σταθερή θέληση του ελληνικού λαού; Συγγνώμη κ. Σαμαρά, αλλά δεν κάνετε εσείς κουμάντο στην Ελλάδα,
Και προτείνω να μετονομάσετε το κόμμα σας από Νέα Δημοκρατία σε ΚΑΘΟΛΟΥ Δημοκρατία. Γιατί αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή. Δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση, Έχετε "διασωθεί",έχετε παραδώσει τη Δημοκρατία, αυτό που η χώρα σας εφηύρε!

Δεν μπορείτε καν να παραδεχτείτε ότι ήταν λάθος που μπήκατε στο ευρώ, γιατί ο κ. Παπανδρέου το έκανε αυτό. Μάλιστα, ζήτησε και δημοψήφισμα.

Και μέσα σε 48 ώρες η ανίερη συμμαχία που κάνει κουμάντο στην Ε.Ε. τον είχε απομακρύνει και τον είχε αντικαταστήσει από ένα ανδρείκελο, πρώην υπάλληλο της Goldman Sachs. 
Τώρα μας ελεγχουν οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες τράπεζες και με τη μορφή του κ. Μπαρόζο, οι μεγάλοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών.

Οι επερχόμενες ευρωεκλογές Θα υπάρξει μια μάχη της εθνικής Δημοκρατίας εναντίον της γραφειοκρατίας της Ευρώπης. Ό,τι και να πείτε σε αυτή την αίθουσα, οι λαοί της Ευρώπης δεν θέλουν τη δημιουργία Ην. Πολιτειών της Ευρώπης. Θέλουν μια Ευρώπη με κυρίαρχα κράτη να συναλλάσσονται και να συνεργάζονται. Και πιστέυω οτι οι ευρωπαϊκές εκλογές θα αποτελέσουν ορόσημο. Μέχρι τώρα όλοι νόμιζαν, όσο και να μην το ήθελαν , οτι για την ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αυτό είναι αναπόφευκτο. Οι επερχόμενες ευρωεκλογές αυτό τον μύθο της αναγκαιότητας, θα τον καταρρίψουν."

πηγη βιντεο : europarl
Νάιτζελ Φάρατζ: Δεν κάνετε εσείς κουμάντο κ. Σαμαρά, η χώρα σας είναι υπό ξένη κατοχή Νάιτζελ Φάρατζ: Δεν κάνετε εσείς κουμάντο κ. Σαμαρά, η χώρα σας είναι υπό ξένη κατοχή Reviewed by Διαχειριστής on Πέμπτη, Ιανουαρίου 16, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.