Ψειρίζοντας την Μαϊμού




Του Αντώνη Παπαντωνίου


Πολύς λόγος έγινε το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με το αν για την προδοσία του πρώτου Τμήματος της Ελλάδας  και που λέγεται Μακεδονία χρειάζονταν 180  ψήφοι στο Ελληνικό(;;)  Κοινοβούλιο  η 151 και για το εάν έπρεπε να γίνει Δημοψήφισμα η όχι για το ξεπούλημα στη «Λαική», για να τελειώνουμε επειδή έχουμε και άλλο εμπόρευμα που περιμένει να ασχοληθούμε, όπως  Ήπειρος, Θράκη, Αιγαίο  και ότι άλλο μας προκύψει. Είμαστε ανοιχτά μυαλά και καλοί ξεπουλητάδες!

Εγώ, αν και θα μπορούσα να τεκμηριώσω  πλήρως, ελπίζω, και με επάρκεια  το Αντισυνταγματικό  αυτής καθαυτής της  «Συμφωνίας» δεν θα το κάνω , αλλά θα σταθώ σε δυό  απόλυτα ουσιαστικές χρονολογίες που είναι η  «Μήτρα» όλων γενικά των προβλημάτων  προδοσίας της Πατρίδας μας και  της Γενοκτονίας του Λαού. 

Η πρώτη είναι η 6-5-2010 όταν παραχωρήθηκε «Άνευ όρων και Αμετάκλητα «  η ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας , με την υπογραφή της αρχικής  «Σύμβασης Δανειακής….Διευκόλυνσης.  Εκείνη  ακριβώς τη στιγμή στην Ελλάδα έγινε  ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ,  με σφετερισμό Εξουσίας , όπως ορίζει το Σύνταγμα στο Άρθρο 120παρ.3. Έτσι λοιπόν μεταβλήθηκε βίαια το Πολίτευμα από  ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ! 
Έτσι λοιπόν  η Νόμιμη συνέχεια του Ελληνικού Κράτους  διακόπηκε και το αποτέλεσμα είναι  ότι  οποιαδήποτε πράξη  Των «Κυβερνήσεων» και του  «Κοινοβουλίου» γενικότερα  είναι  απλά παράνομες πράξεις και τίποτε περισσότερο  δεδομένου ότι στερούνται Συνταγματικής Νομιμότητας. Βεβαίως  εδώ έχουμε ένα μειονέκτημα, ένα αγκάθι, που είναι  η παραμονή σύσσωμης της «Αντιπολίτευσης» στο «Κοινοβούλιο»  και η λειτουργία του με πραγματοποίηση μάλιστα και….Εκλογών, με αποτέλεσμα ο Πολίτης να εξαπατάται και να είναι  δύσκολο να αντιδράσει  βλέποντας μάλιστα να συμμετέχουν  σε αυτή τη Δικτατορία ακόμα και Κόμματα που  θεωρεί  ότι  αποτελούν τον φύλακα άγγελό του….. Και που είναι όλα, απολύτως όλα και διαχρονικά, από την πρώτη στιγμή  επιβολής της  Δικτατορίας. Τεράστια λύπη, καταισχύνη και προδοσία που θα  συνοδεύει όλους όσους  συμμετείχαν και συμμετέχουν για όλη τους τη Ζωή!!

Η  δεύτερη είναι η 14-8-2015 όταν  το  παράνομο Καθεστώς που λειτουργούσε μέχρι τότε  ΚΑΙ  με τα χαρακτηριστικά  της  DE FACTO  ΚΑΤΟΧΗΣ   προήχθη  και σε DE JURE  ΚΑΤΟΧΗ,  με έναν  «Νόμο  μαιμού», αυτόν του  Τρίτου Μνημονίου, τον Θρυλικό 4336/14-8-2015, που τον έφερε μάλιστα και ένας από τους Φύλακες Αγγέλους του, όπως πιο πάνω αναφέραμε.  Η  μεγάλη ΠΡΟΔΟΣΙΑ λοιπόν ήταν πλέον ανοιχτή να δεχθεί στην «αγκαλιά» της  όλες τις επί μέρους που θα ακολουθούσαν και θα είχαν να κάνουν πλέον με τον Κεντρικό Πυρήνα της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,που δεν είναι άλλος από τον  ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, που ξεκίνησε από τη Μακεδονία και άγνωστο που έχουν σαν στόχο και αν σταματήσουν.

Συνεπώς καμία σημασία δεν έχει αν υπέγραψαν, αν ψήφισαν, τι υπέγραψαν, τι ψήφισαν  γιατί είναι αποτέλεσμα  ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ  και οι όποιες πράξεις έχουν πραγματοποιηθεί είναι  ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ  και ως εκ τούτου ανά πάσα στιγμή  μπορούν να καταγγελθούν  σαν τέτοιες και μάλιστα όχι μόνον  με εφαρμογή του Εσωτερικού αλλά  ΚΑΙ του Διεθνούς Δικαίου , αρκεί ο Λαός να κάνει αυτό που στο παρελθόν  έχει πολλές φορές  πραγματοποιήσει, κόντρα πάντα σε όλες τις τότε φοβίες που μπορούσαν να προέλθουν από  τους  εκάστοτε θεωρούμενους  Πανίσχυρους αφέντες του.  

Η Ιστορία είναι εδώ και μας περιμένει να την τιμήσουμε!!


Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύρχος Λ.Σ.(ε.α.)-Νομικός, είναι Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Ε.ΠΑ.Μ.


Πηγή: https://www.epamhellas.gr
Ψειρίζοντας την Μαϊμού Ψειρίζοντας την Μαϊμού Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 04, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.