Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας 2019


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στα κεντρικά γραφεία του ΕΠΑΜ στην Αθήνα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας, παρουσία του Προέδρου Δ. Καζάκη, του μέλους της ΠΓ & αναπληρωτή του προέδρου, Α. Παπαντωνίου, στελεχών του κεντρικού οργάνου, μελών και φίλων.



Ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ, Δ. Καζάκης σε σύντομη αναφορά του μίλησε για την ενότητα του λαού, που σήμερα, είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ, αφού το σύστημα  εκμεταλλευόμενο το πατριωτικό συναίσθημα του λαού που έχει εγερθεί λόγω των ανθελληνικών και προδοτικών πολιτικών, χαρακτηρίζει, ύπουλα, τους πατριώτες ως φασίστες. Είναι φανερή πια  η δόλια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα δίπολο δεξιάς – αριστεράς όταν αναμοχλεύονται μέθοδοι που πυροδοτούν τον φανατισμό και οδηγούν το λαό σε διχασμό και σε συνθήκες εμφυλίου. Το ΕΠΑΜ, τόνισε ο Δ. Καζάκης, είναι σε επαγρύπνιση και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις για την ενότητα του λαού.



Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και ευχήθηκαν, η κα Δέσποινα Σπανού, μέλος της Π.Γ της ΛΑΕ,  ο κ. Σαράντος Θεοδωρόπουλος μέλος του Π.Σ της ΛΑ.Ε, ο κ. Πέτρος Κονταρίνης, πολιτικός αναλυτής στέλεχος του ΔΗΚΚΙ και πλήθος καλεσμένων και φίλων.
Το Ε.ΠΑ.Μ. ευχαριστεί τους καλεσμένους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, όπως και τους  πολυάριθμους φίλους που παραβρέθηκαν, παλαιούς γνώριμους και νέους, οι οποίοι στέκονται στο πλευρό του Ε.ΠΑ.Μ. και  στηρίζουν την προσπάθειά του.





Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας 2019 Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας 2019 Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 04, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.