Το Ε.ΠΑ.Μ. για τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος



Εγκληματίες φέροντες εθνόσημο!

Χθες Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα, οι Εγκληματίες απέδειξαν ότι είναι επαγγελματίες του είδους. Διότι ενάντια στο τεράστιο πλήθος που συγκεντρώθηκε για να διαδηλώσει την απαίτησή του να προστατεύσει τα πάτρια, τη χώρα του, τα ιερά και όσια που παρέλαβε από τους προγόνους του, σχεδίασαν και εφάρμοσαν σχέδιο εγκλωβισμού του, αδιαφορώντας τελείως για τον κίνδυνο να υπάρξουν θύματα.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, απέκλεισαν τις κεντρικές αρτηρίες που οδηγούν στην πλατεία Συντάγματος χρησιμοποιώντας στο εγκάρσιο των δρόμων «κλούβες» -της, κατά τα άλλα, Ελληνικής(;) Αστυνομίας- αφήνοντας ένα κενό λίγων εκατοστών μέχρι τα πεζοδρόμια.
Επιδιώκοντας να περιοριστεί όσο περισσότερο γίνεται η εξάπλωση των διαδηλωτών, έτσι ώστε να αλλοιώνεται στην εικόνα το πραγματικό μέγεθος και ο όγκος της εντυπωσιακής κοσμοσυρροής. Και αδιαφορώντας πλήρως για το ότι στην περίπτωση πρόκλησης πανικού από την δραστηριότητα των επίδοξων Δολοφόνων, η διαφυγή θα ήταν αδύνατη χωρίς να θρηνήσουμε δεκάδες θύματα. Παρόλα αυτά, το τεράστιο πλήθος του λαού δεν πτοήθηκε, ακόμα και όταν ανέλαβαν υπηρεσία οι ελάχιστοι παρακρατικοί, δίνοντας τη σκυτάλη για να αναλάβουν δράση οι γνωστοί Γενίτσαροι με το εθνόσημο, εκτοξεύοντας χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης στους πολίτες, άσχετα αν ανάμεσά τους βρίσκονταν και δεκάδες οικογένειες με μικρά παιδιά! Αυτό που έγινε χθες, λίγο απέχει από έγκλημα εκ προμελέτης, ένα έγκλημα που ευτυχώς δεν πραγματοποιήθηκε.

Ο Τσίπρας με την παρέα του και όλοι όσοι βρίσκονται στο κοινοβούλιο («κυνοβούλιο» το αποκαλεί δημόσια πλέον ο λαός), απέδειξαν σήμερα περίτρανα ότι κυριαρχούνται από τη νοοτροπία ξένων μισθοφορικών δυνάμεων. Και είναι εξαιρετικά λυπηρό το ότι κάποιοι που έχουν ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα και την Πατρίδα, μένουν εντελώς αδιάφοροι, αποδεχόμενοι τη διάλυση αυτής της πατρίδας και την γενοκτονία των Ελλήνων, πραγματοποιώντας το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας «δια παραλείψεως».

Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τον Ελληνικό Λαό σε Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα!


Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2019
Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.
Το Ε.ΠΑ.Μ. για τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος Το Ε.ΠΑ.Μ. για τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Δευτέρα, Ιανουαρίου 21, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.