«Όσο υπάρχει το Ε.ΠΑ.Μ., τόσο θα προχωράει η μήνυση» - Δ.Καζακης & Φ.Μαζαράκης στο Βήμα TV 28/9/2018



Ο Δημητρης Καζακης, Πρόεδρος του ΕΠΑΜ και ο Φώτης Μαζαράκης επικεφαλής του τομέα δικαιοσύνης, στο Βήμα TV Ιωαννίνων στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μπούρχα, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018.

- Νομική Κίνηση του Ε.ΠΑ.Μ. και Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Ο ουσιαστικότερος στόχος του εγχειρήματος αυτού είναι να τιμωρηθούν όσοι έφεραν την Χώρα και τον Λαό της σε αυτήν την απελπιστική κατάσταση και μέσω αυτής της κατάληξης να πραγματοποιηθεί επιτέλους η Απελευθέρωση της Ελλάδας και των Πολιτών της.

- Διαρκή Πραξικοπήματα με έναρξη τις αρχές Μαϊου 2010(Καστελόριζο).
Με την ένταξη της Χώρας στον λαβύρινθο του Μηχανισμού ΔΝΤ, των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων ξεκίνησε ένα ντόμινο πραξικοπημάτων, το οποίο συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με πιο αφανή και διακριτικό τρόπο με την καθοριστική σύμπραξη της Βουλής και των κομμάτων που συμμετέχουν εκεί.

- Μνημόνια και Δανειακές Συμβάσεις συνιστούν Διεθνείς Συμφωνίες.
Τα μνημόνια και οι Δανειακές Συμβάσεις στο σύνολό τους είναι παράνομα και άκυρα, λόγω ότι η Βουλή δεν έχει ψηφίσει τα πραγματικά αλλά μονάχα σχέδια Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων παρέχοντας αυθαίρετα το δικαίωμα στον εκάστοτε υπουργό οικονομικών, να υπογράφει τα πραγματικά Μνημόνια και τις Δανειακές Συμβάσεις, χωρίς να γνωρίζει τίποτα ο Ελληνικός Λαός.

- Αρχαιολογικοί Χώροι και Μνημεία στο Υπερταμείο. Όπως ολόκληρη η Χώρα τεμαχίστηκε και σταδιακά πέρασε στα χέρια των δανειστών με ύπουλο και παράνομο τρόπο ομοίως και η διαχείριση και εκμετάλλευση των Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων, σταδιακά και μεθοδευμένα όλη αυτήν την Μνημονιακή περίοδο, παραχωρήθηκαν στα ξένα συμφέροντα, με αποκορύφωμα την υπαγωγή τους στο αποκαλούμενο Υπερταμείο. 

- Ε.ΠΑ.Μ. και προσεχείς Εκλογές. Στόχος του Μετώπου είναι μια νέα Μεταπολίτευση, μέσω της Απελευθέρωσης του Ελληνικού Λαού από την Νέα Κατοχή που του έχει επιβληθεί, καθώς δεν είναι απλά μια Αντιμνημονιακή Δύναμη αλλά ξεκάθαρα Αντικατοχική.




Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ
https://epamhellas.gr/?p=75418

Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ
http://bit.ly/2ErfZUR



https://epamhellas.gr/

https://www.facebook.com/metopo/

https://twitter.com/epamhellas/

https://dimitriskazakis.blogspot.com/

http://e-roi.gr/

|https://seisaxthia-epam.blogspot.gr/
«Όσο υπάρχει το Ε.ΠΑ.Μ., τόσο θα προχωράει η μήνυση» - Δ.Καζακης & Φ.Μαζαράκης στο Βήμα TV 28/9/2018 «Όσο υπάρχει το Ε.ΠΑ.Μ., τόσο θα προχωράει η μήνυση» - Δ.Καζακης & Φ.Μαζαράκης στο Βήμα TV 28/9/2018 Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 04, 2018 Rating: 5

1 σχόλιο:

Από το Blogger.