«Και οι Σημερινοί Δωσίλογοι θα Δικαστούν» - Ο Δ. Καζάκης στα Προσχήματα



Ο Δημήτρης Καζάκης Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ., σε συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στην εκπομπή «Προσχήματα», με τον Μιχάλη Μπότα στο "High TV".
Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.

- 00:00 - Σκοπιανό ζήτημα και ονοματοδοσία του κρατιδίου.
Η συμφωνία των Πρεσπών δεν αφορά τόσο το όνομα του κρατικού μορφώματος των Σκοπίων αλλά σχετίζεται άμεσα με την Συνθήκη του Βουκουρεστίου σε επίπεδο αναθεώρησής της, με ορατό κίνδυνο την αλλαγή των Ελληνικών Συνόρων.

- 07:30 - Άξονας Ελλάδας Σερβίας ως σταθεροποιητικός παράγοντας των Βαλκανίων.
Οι επικεφαλής του Ελληνικού κράτους παλαιότερων εποχών πιστοί στο Εθνικό φρόνημα και στα πλαίσια της Ειρήνης και της Ασφάλειας στα Βαλκάνια, σε πλήρη αντίθεση με αυτούς του παρόντος, οι οποίοι στο πνεύμα της Παγκοσμιοποίησης, χωρίς αναστολές και ενοχές, ξεπουλάνε Πατρίδα και Έθνος.

- 11:00 - Πατριωτισμός και επαναστατικότητα.
Στο παρελθόν ο αυθεντικός Πατριωτισμός και Εθνισμός ήταν συνώνυμα με το προοδευτικό και επαναστατικό στοιχείο και συνυφασμένο με την διανόηση και την ανώτερη πνευματική καλλιέργεια.

- 14:00 - Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και Αμερικανικά συμφέροντα.
Επίδειξη δύναμης στην Δ.Ε.Θ. από τις Η.Π.Α. υποδεικνύοντας ποιός είναι το πραγματικό αφεντικό σε όλη την περιοχή των Βαλκανίων, με αποδέκτη κυρίως το αντίπαλον δέος Ρωσία.

- 20:00 - Πατριωτισμός και ιδεολογικές εμμονές.
Πλήρης ανατροπή του σκηνικού σε σχέση με τον Πατριωτισμό, καθώς σε παλαιότερες εποχές της Ελληνικής κοινωνίας Πατριώτης θεωρείτο ο αγωνιστής επαναστάτης και συγχρόνως διανοούμενος, ενώ ο δεξιός ήταν συνώνημο του δωσίλογου και του προδότη.

- 22:00 - Μετάβαση σε Εθνικό Νόμισμα.
Απόλυτος έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος άμεσα μετά την Απελευθέρωση της Χώρας και ταχύτατη ενίσχυση του εισοδήματος των Ελλήνων πολιτών, σε επίπεδο προ Μνημονίων, ώστε να ανακουφιστεί το συντομότερο δυνατόν ο Λαός και ταυτόχρονα να ενισχυθεί η εγχώρια αγορά.

- 30:00 - Μήνυση του Ε.ΠΑ.Μ. και έγκληση επί Εσχάτη Προδοσία. Νομική Κίνηση του Ε.ΠΑ.Μ. επί Εσχάτη Προδοσία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ώστε να τιμωρηθούν οι ένοχοι για την καταστροφή της Χώρας και μέσω αυτής της διαδικασίας, διαγραφή του δημόσιου χρέους ως παράνομο και καταχρηστικό.





Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ
https://epamhellas.gr/?p=75418

Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ
http://bit.ly/2ErfZUR




https://epamhellas.gr/

https://www.facebook.com/metopo/

https://twitter.com/epamhellas/

https://dimitriskazakis.blogspot.com/

http://e-roi.gr/

https://seisaxthia-epam.blogspot.gr/

«Και οι Σημερινοί Δωσίλογοι θα Δικαστούν» - Ο Δ. Καζάκης στα Προσχήματα «Και οι Σημερινοί Δωσίλογοι θα Δικαστούν» - Ο Δ. Καζάκης στα Προσχήματα Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 04, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.