Ο Δ. Καζάκης στο «Βήμα στον Πολίτη» - "Βήμα TV" Ιωαννίνων - 28 Σεπ 2018



Ο Δ. Καζάκης, Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ., στο "Βήμα TV" Ιωαννίνων στο μεσημεριανό "Magazino", «Βήμα Στον Πολίτη» με την δημοσιογράφο Βίλιαν Στασινού, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018.

- Μνημονιακή Πολιτική, δήθεν Έξοδος από τα Μνημόνια, Δανεισμός από τις Αγορές και Ελληνικός Λαός. Προκλητικά ψέματα για έξοδο από τα Μνημόνια και είσοδος της Χώρας σε υποτιθέμενη τροχιά ανάπτυξης.

- Διατήρηση των Μνημονίων, επιδείνωση της κατάστασης της Χώρας, επιτήρηση και πρόταση του Ε.ΠΑ.Μ. Καμία βελτίωση της κατάστασης της Χώρας, καθώς δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι που να έχει θετική επίδραση ενώ οι δανειστές δεν είναι διτεθειμένοι σε καμία περίπτωση να συνδράμουν οικονομικά επιπλέον το Ελληνικό κράτος αναγκάζοντάς το σε δανεισμό από τις λεγόμενες αγορές με τους χειρότερους όρους.

- Ελληνικό Χρέος και Λύση. Από την στιγμή που τα Μνημόνια και οι Δανειακές Συμβάσεις είναι εντελώς παράνομα, κατ' επέκταση το ίδιο και το χρέος της Ελλάδας, επομένως μια Δημοκρατική Πατριωτική Κυβέρνηση, με την στήριξη του Ελληνικού Λαού έχει την δυνατότητα να βάλει τέλος στο μαρτύριο της Χώρας και των Πολιτών της.

- Κίνηση του Ε.ΠΑ.Μ. και Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Η συγκεκριμένη Μήνυση λόγω ότι γίνεται από ένα νόμιμο Πολιτικό Κόμμα, έχει κατά πολύ μεγαλύτερη δυναμική από τις ανάλογες κινήσεις απλών πολιτών, καθώς η εν λόγω, έχει επιπλέον το πλεονέκτημα της έγκλισης που δίνει το δικαίωμα σε κάθε νόμιμο πολιτικό φορέα να συμμετέχει και να την παρακολουθεί στενά.




Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ
https://epamhellas.gr/?p=75418

Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ
http://bit.ly/2ErfZUR



https://epamhellas.gr/

https://www.facebook.com/metopo/
https://twitter.com/epamhellas/

https://dimitriskazakis.blogspot.com/

http://e-roi.gr/
https://seisaxthia-epam.blogspot.gr/

Ο Δ. Καζάκης στο «Βήμα στον Πολίτη» - "Βήμα TV" Ιωαννίνων - 28 Σεπ 2018 Ο Δ. Καζάκης στο «Βήμα στον Πολίτη» - "Βήμα TV" Ιωαννίνων - 28 Σεπ 2018 Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 04, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.