Μήνυση Επί Έσχατη Προδοσία από το Ε.ΠΑ.Μ. - Δ.Καζακης Φ.Μαζαράκης Α.Παπαντωνίου στη Ζάκυνθο 1/9/2018





Ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, ο Δικηγόρος Φώτης Μαζαράκης και ο ναύαρχος ε.α. Αντώνης Παπαντωνίου, μίλησαν το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου, για την Μήνυση Επί Εσχάτη Προδοσία που κατέθεσε το Ε.ΠΑ.Μ. στις 5 Φεβρουαρίου 2018.

Oι εκπρόσωποι του ΕΠΑΜ εξήγησαν στο κοινό ότι η εγκαθίδρυση των Δανειακών συμβάσεων και μνημονίων έγιναν με κατάφωρη παραβίαση του θεμελιώδους δημοκρατικού θεσμού, ότι έχει καταλυθεί το δημοκρατικό πολίτευμα και ζούμε υπό καθεστώς κατοχής. Τονίσθηκε ότι είναι πρωτοφανές στα χρονικά νόμιμο πολιτικό κόμμα να υποβάλει μήνυση - έγκληση κατά του πολιτικού συστήματος επί εσχάτη προδοσία.

Εξήγησαν ότι ο μνημονιακός μονόδρομος που επιβάλλεται στη χώρα μας είναι αδιέξοδος και οδηγεί στην ολοκληρωτική καταστροφή. Ούτε η επιστήμη, ούτε η εμπειρία έχει δείξει ότι θα βγουμε από αυτό το αδιέξοδο εάν δεν απαλλαγούμε από αυτό το καθεστώς μνημονιακών δεσμεύσεων, σύννομα, στο πλαίσιο του υφιστάμενου συντάγματος και του ποινικού κώδικα, προς όφελος της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.








Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ

https://epamhellas.gr/?p=75418


Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ

http://bit.ly/2ErfZUR
https://epamhellas.gr/
https://www.facebook.com/metopo/ https://twitter.com/epamhellas/ https://dimitriskazakis.blogspot.com/ http://e-roi.gr/ https://seisaxthia-epam.blogspot.gr/
Μήνυση Επί Έσχατη Προδοσία από το Ε.ΠΑ.Μ. - Δ.Καζακης Φ.Μαζαράκης Α.Παπαντωνίου στη Ζάκυνθο 1/9/2018 Μήνυση Επί Έσχατη Προδοσία από το Ε.ΠΑ.Μ. - Δ.Καζακης Φ.Μαζαράκης Α.Παπαντωνίου στη Ζάκυνθο 1/9/2018 Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.