«Η Μήνυση Περί Εσχάτης Προδοσίας ΔΕΝ Παραγράφεται» - Φ. Μαζαράκης στο ΗΧΩ 102,7 FM 24 Σεπ 2018



Η συνέντευξη του Φ. Μαζαράκη ξεκινάει στο 16:57.

Ο Φ. Μαζαράκης, επικεφαλής του τ. Δικαιοσύνης του ΕΠΑΜ, στο ΗΧΩ FM 102,7 FM Iωαννίνων, στην εκπομπή «ΓΝΩΘΙ ΜΑΘΩΝ» καλεσμένος του Αρη Παπαμιχαήλ, την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου.

- 17:00 - Παράνομα και αντισυνταγματικά όλα τα Μνημόνια και οι Δανειακές Συμβάσεις.
Νομική κίνηση του Ε.ΠΑ.Μ. και Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας καθώς στην Βουλή δεν έχει ψηφισθεί κανένα Μνημόνιο και καμία Δανειακή Σύμβαση, παρά μόνο σχέδια Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων.

- 29:00 - Άμεση η ανάγκη ανατροπής της παρούσας κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Χώρα.
Όσο διατηρείται το παρόν καθεστώς κατοχής, δεν υπάρχει καμία περίπτωση βελτίωσης, με μοναδική λύση πλέον την άμεση ανατροπή του και άμεσο στόχο την ανάταση και ανάταξη της Χώρας, με προοπτική ανάπτυξης.

- 35:00 - Συνένωση Αντιμνημονιακών και Πατριωτικών Δυνάμεων για την Ανατροπή του Καθεστώτος Κατοχής. Όπως επιτακτικοί και επείγοντες οι λόγοι απαλλαγής της Χώρας από τον ασφυκτικό Μνημονιακό κλοιό ομοίως είναι και η ανάγκη συνένωσης όλων των λεγόμενων εκείνων Πολιτικών Δυνάμεων με Πατριωτικό και Δημοκρατικό πρόσημο, για την ανάταση και ανάταξη της Χώρας, με προοπτική ανάπτυξης.

- 38:00 - Δημοψήφισμα 5ης Ιουλίου 2015. Ο ορισμός του πραξικοπήματος, η πλήρης αν ατροπής της απόφασης που πήρε η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού τον Ιούλιο του 2015, καθώς σύμφωνα με το Σύνταγμα και την Ελληνική Νομοθεσία, οι αποφάσεις των Δημοψηφισμάτων είναι απόλυτα δεσμευτικές.

- 41:00 - Εργασία, απασχόληση, ανεργία συντάξεις και αλχημείες ποσοστών.
Προκλητική παραποίηση στοιχείων σχετικά με την εργασία και την απασχόληση και ιδίως όσον αφορά την κατάσταση της ανεργίας, η οποία παρουσιάζεται μονίμως αλλοιωμένη και μακριά από την απελπιστικά αρνητική πραγματικότητα.







Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ

https://epamhellas.gr/?p=75418

Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ

http://bit.ly/2ErfZUR

https://epamhellas.gr/

https://www.facebook.com/metopo/

https://twitter.com/epamhellas/

https://dimitriskazakis.blogspot.com/

http://e-roi.gr/
https://seisaxthia-epam.blogspot.gr/
«Η Μήνυση Περί Εσχάτης Προδοσίας ΔΕΝ Παραγράφεται» - Φ. Μαζαράκης στο ΗΧΩ 102,7 FM 24 Σεπ 2018 «Η Μήνυση Περί Εσχάτης Προδοσίας ΔΕΝ Παραγράφεται» - Φ. Μαζαράκης στο ΗΧΩ 102,7 FM 24 Σεπ 2018 Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.