Δελτίο Τύπου για τις εξελίξεις στην πόλη Ντούμα της Συρίας

Η αποχώρηση των Ισλαμιστών από την Ντούμα κάτω από την πίεση του συριακού στρατού, αποτέλεσε βαρύ πλήγμα για τον δυτικό κόσμο, που αποφάσισε -το πιθανότερο ως αντιπερισπασμό- να στήσει μία απ’ τις γνωστές από το παρελθόν προβοκάτσιες, για δήθεν επίθεση με χημικά εναντίον αμάχων και μικρών παιδιών από τους Σύρους.
Είναι η πολλαπλή φορά που η συριακή κυβέρνηση κατηγορείται αναπόδεικτα και ψευδώς για χρήση χημικών. Με δεδομένο το γεγονός ότι, μετά από έρευνα, οι Ρώσοι εμπειρογνώμονες αποφάνθηκαν αρνητικά, το πιθανότερο είναι να αποτελεί άλλη μια χαλκευμένη κατηγορία των δυτικών και των συνοδοιπόρων τους στη Συρία. 
Όταν οι καταγγελίες προέρχονται από αποδεδειγμένους πράκτορες και συνεργάτες της Αλ Νούσρα (την Αλ Κάιντα στη Συρία) που φορούν την προβιά των δήθεν «οργανισμών υγείας», όπως είναι τα αποκαλούμενα «Λευκά Κράνη» με την εγκληματική τους εδώ και καιρό δράση, κι όταν ακούμε να «ανησυχεί» ο «ευαίσθητος» κ. Ερντογάν για τη ζωή των αμάχων, τότε το ποια ακριβώς είναι τα κίνητρα γι αυτή τη νέα προπαγανδιστική εκστρατεία, δεν είναι δύσκολο να εντοπιστούν.


Τα σύννεφα της γενίκευσης του πολέμου μαζεύονται επικίνδυνα μετά τις απειλές των ΗΠΑ να προβούν άμεσα σε «αντίποινα», την ίδια στιγμή που αμερικάνικο αντιτορπιλικό αποπλέοντας από την Κύπρο, πλέει κοντά στα χωρικά ύδατα της Συρίας φορτωμένο με πυραύλους.
Οι εξελίξεις αυτές αυξάνουν την αβεβαιότητα για τη χώρα μας λόγω των πολιτικών υποταγής από τους ντόπιους «κυβερνώντες», που εμπλέκουν επικίνδυνα το λαό στις διεθνείς πολεμικές ενέργειες, επιτρέποντας στους Αμερικανούς να χρησιμοποιούν τη Βάση της Σούδας ως ορμητήριο και εναγκαλιζόμενοι με τον κράτος/τρομοκράτη, το Ισραήλ.
Καλούμε τον ελληνικό λαό να είναι σε εγρήγορση, αδιαφορώντας για την προπαγάνδα που υφίσταται από τα συστημικά ΜΜΕ, απαιτώντας την άρση του εμπάργκο εναντίον της Συρίας, την επαναλειτουργία της πρεσβείας της και την αποκατάσταση των διπλωματικών μας σχέσεων με την παραδοσιακά φίλη χώρα.
Μόνο μια ανεξάρτητη εθνική εξωτερική πολιτική από μία πατριωτική και δημοκρατική κυβέρνηση, που δεν θα εντέλλεται από ξένους δυνάστες και πάτρωνες, έχει τις δυνατότητες να διασφαλίσει την ειρήνη και την ασφάλεια του ελληνικού λαού από τα «γεράκια» του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.
10 Απριλίου 2018
Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.
Δελτίο Τύπου για τις εξελίξεις στην πόλη Ντούμα της Συρίας Δελτίο Τύπου για τις εξελίξεις στην πόλη Ντούμα της Συρίας Reviewed by Unknown on Τετάρτη, Απριλίου 11, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.