Κάλπικη αντιπολίτευση από τη Νέα Δημοκρατία: Όταν Άδωνις, Κυριάκος και Βορίδης τάσσονταν υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας!

Σε πλήρη σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να είναι κατά βάθος -κι ας μην θέλει να το παραδεχτεί- η Νέα Δημοκρατία, αφού κορυφαία της στελέχη έχουν εκφραστεί κατά το πρόσφατο παρελθόν υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας χθες από το βήμα του 28ου Ετήσιου Συνεδρίου του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου δήλωσε: «Ας ξεκινήσουν οι τράπεζες με τα ακίνητα μεγαλύτερης αξίας. Αυτό από μόνο του θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές» ενώ παράλληλα, κάλεσε την κυβέρνηση «να εξασφαλίσει ότι οι πλειστηριασμοί θα ξεκινήσουν από τις βίλες στη Μύκονο και τα εξοχικά των πολλών εκατομμυρίων». Βέβαια, παρέλειψε έντεχνα να πει το πως θα τελειώσουν, για αυτό και τόνισε δύο φορές μάλιστα τη φράση «ας ξεκινήσουν».



Επίσης, σε ανάρτησή του προχθές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος θεωρεί πως είναι φυσιολογικό και πρέπον να φοροδιαφεύγουν οι πλούσιοι, έγραψε μεταξύ άλλων: «Σε καπιταλιστικό καθεστώς οι πλειστηριασμοί είναι όχι μόνο αναπόφευκτοι αλλά και αναγκαίοι. Δεν γίνεται να δουλέψει το τραπεζικό σύστημα αν δεν εξασφαλίζεται ότι όποιος λαμβάνει ένα δάνειο ή δημιουργεί ένα χρέος, ότι δεν θα έχει και ευθύνες. Αν αυτό δεν υπάρχει, καταρρέει η τραπεζική πίστη, δηλ. όλο το σύστημα».


Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει. Τα ίδια είχε και πει και μετά τις εκλογές του 2015 στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου:



Τέλος, το «τρίο Στούτζες» της Νέας Δημοκρατίας συμπληρώνει με παλαιότερες δηλώσεις του και ο «τσεκουράτος» Μάκης Βορίδης, ο οποίος όντας υπουργός επί κυβέρνησης Σαμαρά δήλωνε τα εξής: «Εντάξει, κατανοητό το ζήτημα της κοινωνικής επίπτωσης αλλά ταυτόχρονα πρέπει να προχωρήσει και αυτό το θέμα, πρέπει να αποπληρωθούν οι οφειλές».Eίναι ο ίδιος που, όταν σε ερώτηση της εκπροσώπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το αν πρέπει οι 505 πιο πλούσιοι Έλληνες να πληρώσουν ότι τους αναλογεί, είχε δηλώσει την εξής αξέχαστη φράση: «Αυτοί θα σώσουν τον προϋπολογισμό;».

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές...

Πηγή: my-nonpaper.blogspot.gr, μέσω http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/
Κάλπικη αντιπολίτευση από τη Νέα Δημοκρατία: Όταν Άδωνις, Κυριάκος και Βορίδης τάσσονταν υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας! Κάλπικη αντιπολίτευση από τη Νέα Δημοκρατία: Όταν Άδωνις, Κυριάκος και Βορίδης τάσσονταν υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας! Reviewed by Unknown on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 25, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.