Το ΕΠΑΜ αναλαμβάνει πρωτοβουλία ενημέρωσης κρατών, για την κατάσταση στην Ελλάδα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει το Ε.ΠΑ.Μ. για την ενημέρωση τόσο των Πρεσβειών στην Αθήνα όσο και των Υπουργείων Εξωτερικών για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 αντιπροσωπεία του Ε.ΠΑ.Μ., με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Δ. Καζάκη και τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Θ. Συμβουλόπουλο είχαν συνάντηση στην Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Τσεχίας με τον πρέσβη κ. Ian Bondy, τον οποίο ενημέρωσαν για τις θέσεις του ΕΠΑΜ, αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση στην Ελλάδα και στην E.E. και συζήτησαν για τις διεθνείς εξελίξεις.

Εκτός Ελλάδας, ο επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων του Ε.ΠΑ.Μ., πρέσβης ε.τ κ. Λ. Χρυσανθόπουλος, μετά τις συναντήσεις του στο Υπουργείο εξωτερικών της Ολλανδίας τέλος Οκτωβρίου 2016, προχώρησε σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας του Άμστερνταμ όπου συζητήθηκε η ανάπτυξη σχέσεων και συνεργασίας με την εκεί ελληνική κοινότητα.

Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2016
Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ


Το ΕΠΑΜ αναλαμβάνει πρωτοβουλία ενημέρωσης κρατών, για την κατάσταση στην Ελλάδα. Το ΕΠΑΜ αναλαμβάνει πρωτοβουλία ενημέρωσης κρατών, για την κατάσταση στην Ελλάδα. Reviewed by Διαχειριστής on Κυριακή, Νοεμβρίου 13, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.