Μετά και από αυτό το αίσχος κανείς πλέον δε μπορεί να εμπιστευτεί δουλοπρεπή και προσκυνημένα ανθρωπάκια

Και για όποιον κάνει πως δεν κατάλαβε -και κυρίως για το ελληνόφωνο τσίρκο που διαπρέπει σε πρωτοφανή δουλοπρέπεια- το τι ακριβώς σημαίνει η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επι-τροπής για τον αμφιλεγόμενο ρόλο της ΕΛΣΤΑΤ και του Γεωργίου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το εξής:...

του Κ. Κυριακόπουλου

Πρώτον: Η Ελληνική Δημοκρατία, δε αντιμετωπίζεται ως κυρίαρχη επικράτεια, αλλά ως κατεχόμενη μπανανία στην οποία το κάθε ευρωτσουτσέκι θεωρεί ότι δικαιούται να έχει άποψη, να την εκφράζει δημόσια, και να παρεμβαίνει ευθέως στη λειτουργία της Δημοκρατίας και των θεσμών, υποδεικνύοντας και εν πολλοίς απαιτώντας συγκεκριμένους χειρισμούς, σε συγκεκριμένη κατεύ-θυνση και με συγκεκριμένη σκοπιμότητα.

Πρόκειται για πρακτική ανεπίτρεπτη και κατάπτυστη, που δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή, και που μόνο εξευτελισμένα ανδρείκελα μπορούν να την υποδέχονται σιωπηλά, χωρίς να εγείρουν ζητήματα και χωρίς να αναλαμ-βάνουν πρωτοβουλία θεσμικής, διεθνούς και δημόσιας καταδίκης αυτού του φαινομένου.

Δεύτερον: Για τον ελληνόφωνο Υπουργό των οικονομικών, εγείρεται μέγα θέμα για το θεσμικό του ρόλο, την πολιτική και θεσμική του ιδιότητα αλλά και την προσωπική του αξιοπρέπεια, από τη στιγμή που δεν αντιμετωπίζεται ως κυρίαρχη πολιτική οντότητα θεσμικά λειτουργούσα στα πλαίσια ενός εθνικά κυρίαρχου κράτους, αλλά ως εξευτελισμένο ανδρείκελο του.....
δωσιλογισμού, που ενώ του υπαγορεύονται οδηγίες από το εξωτερικό, επιμένει να σιωπά και να αποδέχεται ουσιαστικά το ρόλο του χειραγωγούμενου και του προσκυνημένου.

Τρίτον: Για την κατά τα λοιπά λαλίστατη ηγεσία της Ελληνικής δικαιοσύνης, είναι αυτονόητο πως είχε την υποχρέωση από την πρώτη στιγμή, να βγει με ανακοίνωση αποφασιστικής και με σκληρή γλώσσα καταδίκης αυτής της πρακτικής, προεκτείνοντας την παρέμβασή της και σε διεθνείς οργανισμούς, καταδεικνύοντας πως όχι μόνο δεν αποδέχεται ανάλογες παρεμβάσεις και νουθεσίες στο έργο της, αλλά ότι δε θα διστάσει να απαιτήσει την παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων.

Με δυο λόγια...
Σε μια στιγμή που θα έπρεπε συντονισμένα και χωρίς δεύτερη σκέψη, κυβέρνηση, υπουργός οικονομικών και ελληνική δικαιοσύνη, να περάσουν σε οργανωμένη, κλιμακούμενη, συντονισμένη και ασυμβίβαστη αντεπίθεση, για να κόψουν το βήχα των θρασύτατων της ευρωπαϊκής συμμορίας, επέλεξαν των ταπεινωτικό δρόμο της σιωπής μέσα από μια απολογητική - κατευναστική των πραγμάτων ανακοίνωση υποτελών αχυρανθρώπων, δίνοντας επιπροσθέτως το δικαίωμα στους πολιτικά ενόχους της μέχρι τούδε συγκάλυψης του αμφιλεγόμενου ρόλου του Γεωργίου να περνούν στην αντεπίθεση για να δικαιολογήσουν τη μειοδοσία τους και τα πολιτικά τους τομάρια.

Αντιλαμβάνεστε επομένως πως χωρίς την ανατροπή των προσκυνημένων και χωρίς την παραδειγματική τιμωρία των μειοδοτών, ή χώρα μας δε θα επανενταχτεί στο δρόμο της εθνικής αξιοπρέπειας, της ανατροπής του κατοχικού κεκτημένου, και της διαφορετικής πορείας που απαιτείται για τα δίκαια του λαού και για το συμφέρον του τόπου μας.



Μετά και από αυτό το αίσχος κανείς πλέον δε μπορεί να εμπιστευτεί δουλοπρεπή και προσκυνημένα ανθρωπάκια Μετά και από αυτό το αίσχος κανείς πλέον δε μπορεί να εμπιστευτεί δουλοπρεπή και προσκυνημένα ανθρωπάκια Reviewed by Διαχειριστής on Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.