Ε.ΠΑ.Μ. Κοζάνης: - Διαμαρτυρία στο ΛΚΔΜ - 13 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την χθεσινή συγκέντρωση με διοργανωτή το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας που έλαβε χώρα στο διοικητήριο του ΛΚΔΜ (Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας) η Τοπική Οργάνωση (Ε.ΠΑ.Μ) Κοζάνης
δηλώνει ότι:

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν θεσμικοί παράγοντες της Δυτικής Μακεδονίας θεμελιώδη εθνικά θέματα όπως αυτό του ξεπουλήματος της ΔΕΗ μόνο ως κόλαφος μπορεί να χαρακτηριστεί για τα εθνικά συμφέροντα και τους Έλληνες γενικότερα.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα-αυτοπροβολή-πανηγύρι του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας και του Προέδρου κ. Τσιλφίδη καταγγέλλουμε την φίμωση των εργαζομένων και των φορέων που βρέθηκαν εκεί, καθώς δεν μας δόθηκε ο λόγος από το βήμα ούτε για μισό λεπτό.
Ούτε καν για να πούμε τη γνώμη μας!

Αναρωτιόμαστε τι ακριβώς φοβάστε και με συνοπτικές διαδικασίες αποφασίσατε να τελειώσετε την όλη “διαμαρτυρία” σε 5 λεπτά....;;;

Με την σειρά σας και εσείς ως γνήσιοι συνεργάτες των κυβερνήσεων που ρήμαξαν και ξεπούλησαν...
εδώ και δεκαετίες αυτό τον τόπο και τους Έλληνες, παραδίδεται στους ξένους δυνάστες «άνευ όρων και αμετάκλητα» όχι μόνο την ΔΕΗ και τα κομμάτια της, αλλά γενικότερα την εθνική κυριαρχία και στον τομέα της ενέργειας.

Έτσι κι αλλιώς γνωρίζουμε την διαμόρφωση των επαίσχυντων κομμάτων του κυνοβουλίου, των σωματείων, των εργατικών σας κέντρων, των βουλευτικών καθώς και των καρεκλών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Έχετε μάθει να παίζετε καλά τον ρόλο της βαλβίδας αποσυμπίεσης της οργής του Λαού τον οποίο μετατρέψατε σε εσωτερικό σκλάβο-μετανάστη για ένα μισθό της τάξεως των 500 ευρώ έχοντας σε καθημερινή βάση στο μυαλό του πώς στο τέλος του μήνα ΙΣΩΣ πληρωθεί!

Σκοπίμως εδώ και ημέρες, δείχνετε στην τοπική κοινωνία και τους εργαζόμενους το δέντρο για να μη δουν το δάσος.

Για εσάς η μοναδική λύση στην νευρική τοπική κοινωνία είναι η αποστολή επιστολών προς τα κεντρικά της ΔΕΗ και προς την ξεπουλημένη κυβέρνηση των δοσιλόγων που συνεργαζόμενη άμεσα με τη ναζιστική ΕΕ και μπλεγμένη στα δίχτυα του Ευρωχρέους ελπίζετε πως θα “λαδώσει” τα γρανάζια των μηχανών σας...

Η Τοπική Οργάνωση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) Κοζάνης καλεί κάθε κοινωνικοπολιτική δύναμη, κάθε εργαζόμενο/η, άνεργο/η της Δυτικής Μακεδονίας σε συμμαχία ώστε να συγκρουστούμε όλοι μαζί μετωπικά με όλους όσους αποφάσισαν να μας εξοντώσουν.

Παίρνουμε πατριωτικά την υπόθεση στα χέρια μας ενώνοντας τον Ελληνικό Λαό μέχρι το δικό σας τέλος.
Σας παρακάμπτουμε...

Κοζάνη 13 /7/2016
Μέλη & Φίλοι Τοπικής Οργάνωσης Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) Κοζάνης


Ε.ΠΑ.Μ. Κοζάνης: - Διαμαρτυρία στο ΛΚΔΜ - 13 Ιουλίου 2016 Ε.ΠΑ.Μ. Κοζάνης: - Διαμαρτυρία στο ΛΚΔΜ - 13 Ιουλίου 2016 Reviewed by Διαχειριστής on Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.