Παλιοί και νέοι βρικόλακες!! Ή θα τους αφανίσεις ή θα σε αφανίσουν!!

του Κώστα Γιαννιώτη*

Τι απόμεινε, σαν απόηχος, από τη σύντομη προεκλογική περίοδο;
Ένα και μοναδικό. Ο απόλυτος εξευτελισμός του πολιτικού συστήματος, όπως αυτό εκφράζεται από τα ‘’κοινοβουλευτικά’’ κόμματα.
Οι δυο μονομάχοι (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) έχασαν κάθε μέτρο θρασύτητας!
Ο Μεϊμαράκης δηλώνει από τη ΔΕΘ ότι….. «το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι….. ‘’καθαρές κουβέντες και ειλικρίνεια’’, όπως αυτή εκφράζεται από τη ΝΔ, ή ‘’λαϊκισμός και ψεύτικες υποσχέσεις’’ που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ»!

Δηλώνει, συγκεκαλυμμένα μεν αλλά σαφώς, πως η επόμενη μέρα θα φέρει δάκρυα και αίμα για τον ελληνικό λαό (καθαρές κουβέντες και μην παραπονεθεί κανένας μετά τις εκλογές ότι δεν τα είχε πει), σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που…. ‘’λαϊκίζει’’ υποσχόμενος δάκρυα και αίμα, αλλά…. μέσω επαναδιαπραγματεύσεων για τους σκληρούς όρους του μνημονίου, που οι ίδιοι αποδέχτηκαν και ψήφισαν με τα τέσσερα!!

Πίσω από το πέπλο της δήθεν αντιπαλότητας και των πεζοδρομιακών ύβρεων, συγκαλύπτουν την....
πανομοιότυπη πολιτική, που είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν. Εξαπατούν συνειδητά το λαό ! Ψεύδονται ασύστολα, γιατί γνωρίζουν ότι η ίδια η ιδρυτική συνθήκη του ESM, με τον οποίο συνυπέγραψαν το μνημόνιο, προβλέπει με σαφήνεια στο άρθ. 32 παρ. 8 ότι μετά τη συνυπογραφή τού οποιουδήποτε μνημονίου (όπως κι αν αυτό ονομαστεί), καμιά επαναδιαπραγμάτευση, διαφοροποίηση ή moratorium δε είναι δυνατόν να υπάρξει!!

Και προς επίρρωση της αληθείας του συγκεκριμένου όρου, ο ίδιος ο Σόιμπλε δήλωνε πριν κάμποσα εικοσιτετράωρα, ότι…. οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδας πρέπει να σταματήσουν τις προεκλογικές υποσχέσεις περί διαφοροποίησης των όρων και των μέτρων του μνημονίου !

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, κατέφτασε στην Αθήνα ο νέος γκαουλάιτερ, ο νέος …. Ολλανδός υπερπρωθυπουργός της Ελλάδας, ο νέος πραίτορας, ο Μάαρτεν Φερβέι, για να παραδώσει στην υπηρεσιακή κυβέρνηση (!!) τον πρώτο δεκάλογο των εντολών του! ( Σαν δείγμα των εντολών του αναφέρω μόνο εκείνη που απαιτεί την ενιαιοποίηση κύριων και επικουρικών συντάξεων και την περικοπή τους κατά 7% !! ).

Ενώ οι ‘’μονομάχοι’’ δίνουν το δικό τους αγώνα για εγκλωβισμό του λαού σε απαρχαιωμένα ψευτοδιλήμματα, τα υπόλοιπα κόμματα και αποκόμματα (ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡ – ΠΟΤΑΜΙ – ΑΝΕΛ ) εκλιπαρούν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους να τους ψηφίσουν ως τους καλύτερους ……. σφουγγοκωλάριους της κάθε κυβέρνησης που θα υπηρετεί τους κατακτητές. Ο καθένας απ` αυτούς υπόσχεται στον ελληνικό λαό ότι θα υπηρετήσει με ζήλο και θέρμη ‘’τη σταθερότητα μιας κυβέρνησης μακράς πνοής’’ ( τάδε έφη Φώφη ) , σφουγγαρίζοντας με περισσή προσοχή το αίμα του ελληνικού λαού που θα τρέχει από τη λαιμητόμο των δημίων που θα στηρίζει !!

Αφού πρώτα έβγαλαν στο σφυρί τη ζωή του λαού και το μέλλον αυτού του τόπου, καλούν τώρα το λαό να επικυρώσει με την ψήφο του την εξαθλίωσή του και τον αφανισμό του ίδιου και της χώρας του, προς όφελος και δόξα των ‘’αγορών’’ που προσκυνούν !!

Όταν μιλούν για ‘’σταθερότητα’’, να κουμπώνεσαι δυο και τρεις φορές, απανωτά και να κάνεις όσα ….. ξόρκια σε έχει μάθει η γιαγιά της γιαγιάς σου!! Γιατί όταν μιλούν αυτοί για σταθερότητα – που …. ‘’ακούγεται ευχάριστα στ` αυτί μας’’ – μιλούν για τη δική τους σταθερότητα στην εξουσία, μέχρι την τελική σου παράδοση και εξόντωση!

Με τις διακινούμενες – για άλλη μια φορά – θεωρίες περί χαμένης τάχα ψήφου, ένα και μόνο έχω να πω. Προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο του κάθε πολίτη που διστάζει να κάνει το αποφασιστικό βήμα, για την απελευθέρωσή του !

Χαμένη θεωρώ την ψήφο που δεν θα ρίξω, καθώς και κείνη που θα βοηθήσει τους εκτελεστές μου και τους σφουγγοκωλάριους συνοδοιπόρους τους να μου πάρουν το βιος μου, το σπίτι μου και τελικά το κεφάλι !

Προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο του κάθε πολίτη που διστάζει να κάνει το αποφασιστικό βήμα, για την απελευθέρωσή του !

Από κοντά και η ΛΑ.Ε. που καλεί τον ελληνικό λαό, να πέσει, για άλλη μια φορά, στη λακκούβα του…. ‘’θαλάμου δοκιμών’’, με προτάσεις ‘’έτσι’’, ‘’κι αλλιώς’’, αλλά ‘’κι αλλιώτικα’’!! Για να κυλάει ο χρόνος και να βολεύονται όλοι στην πλάτη του…. σκυφτού και καμπούρη!!

Πατριώτη !!
Η ίδια η πραγματικότητα, η ίδια η ζωή, θα σε αναγκάσουν -πολύ σύντομα- να επιλέξεις τι θα απογίνεις. Ραγιάς ή επαναστάτης !
Γιατί αυτοί είναι αποφασισμένοι να ακολουθήσουν το προδιαγεγραμμένο σχέδιο του διευθυντηρίου των ‘’αγορών’’, που επιτάσσει: Αρπάξτε, εξαθλιώστε και αφανίστε οτιδήποτε έχει σχέση με οργανωμένο κράτος με το όνομα Ελλάδα!! Διαλύστε την, κάντε την εξαρτήματα και πουλήστε την κομμάτι κομμάτι!! 
Το ερώτημα είναι, τι θα κάνεις εσύ !
Γιατί το πραγματικό διακύβευμα είναι ένα και μοναδικό σ` αυτές τις εκλογές :
Ή εσύ θα αφανίσεις όλους αυτούς ή αυτοί θα επιχειρήσουν, με τη δική σου άδεια και ψήφο, να αφανίσουν τον τόπο μας, με σένα μαζί !!

Όρθωσε ξανά μπροστά σε όλους τους βρικόλακες -παλιούς και νέους- το βροντερό σου ΟΧΙ, της 5ης του Ιούλη! Αυτό τρέμουν! Το τολμηρό σου βήμα για μια καινούρια ζωή!!

*Ο Κώστας Γιαννιώτης είναι μέλος του ΕΠΑΜ


Παλιοί και νέοι βρικόλακες!! Ή θα τους αφανίσεις ή θα σε αφανίσουν!! Παλιοί και νέοι βρικόλακες!! Ή θα τους αφανίσεις ή θα σε αφανίσουν!! Reviewed by Διαχειριστής on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.