Το ΕΠΑΜ στηρίζει την παλλαϊκή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ και των εργατικών συνδικάτων

Ανακοίνωση

Το ΕΠΑΜ στηρίζει την παλλαϊκή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ και των εργατικών συνδικάτων σήμερα Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00 στην Πλατεία Συντάγματος.

Οι δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας, βρίσκονται σε μια ανεκδιήγητη κατάσταση αποσυντονισμού και αδράνειας σε όλη την διάρκεια των μνημονιακών πολιτικών. Παρά το γεγονός ότι τα καταστροφικά αποτελέσματα των μνημονίων συνεχίζονται μέχρι και σήμερα, ο συνδικαλισμός δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Είναι καιρός να οργανωθεί ένα ρωμαλέο εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα, εδραιωμένο πάνω στην αδήριτη ανάγκη ενσωμάτωσης και εθνικοαπελευθερωτικών αιτημάτων του Λαού ενάντια στην οικονομική κατοχή, μέσα στις τάξεις των εργαζομένων.

Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, ο αγώνας των εργαζομένων είναι απόλυτα ταυτόσημος με την επιβίωση της ίδιας της χώρας.

Το ΕΠΑΜ θα στηρίξει στην κατεύθυνση αυτή κάθε κινητοποίηση οργανωμένη από τις ομοσπονδίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Το ΕΠΑΜ καλεί τα μέλη του και τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση της 20ης Ιουνίου με τα σωματεία τους, ενισχύοντας κάθε κινητοποίηση που στρέφεται ενάντια στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους και θέτει ως προϋπόθεση την μη αναγνώριση και διαγραφή του παράνομου και ληστρικού χρέους της χώρας , το οποίο είναι και ο θεμελιώδης λόγος για τον οποίο τα εργασιακά και τόσα άλλα δικαιώματα έχουν καταπατηθεί κατάφορα.

Ο Συνδικαλιστικός Τομέας ΕΠΑΜ
21/6/2015


Το ΕΠΑΜ στηρίζει την παλλαϊκή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ και των εργατικών συνδικάτων Το ΕΠΑΜ στηρίζει την παλλαϊκή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ και των εργατικών συνδικάτων Reviewed by Διαχειριστής on Κυριακή, Ιουνίου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.