Χωριστά από τον Πάγκαλο

του «Pitsirikos»

Τον ρόλο που παίζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος με τις δηλώσεις του -μετά την χρεοκοπία της χώρας και την δική του «συνταξιοδότηση»- δεν είναι δύσκολο να τον αντιληφθεί κάποιος. Η Ελλάδα ήταν πάντα μια μπανανία. Ο Πάγκαλος θα κριθεί από την Ιστορία αλλά, για την ώρα, μοιάζει να πετυχαίνει έναν στόχο του. Ένας από τους στόχους του Θεόδωρου Πάγκαλου πρέπει να είναι η κηδεία του να γίνει ένα τεράστιο πάρτι. Όσο κι αν γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο τραγικό είναι να έχεις αυτή την αηδιαστική φάτσα και να πρέπει να την αντικρίζεις κάθε μέρα στον καθρέφτη και να την περιφέρεις στην κοινωνία, το μίσος για την Ελλάδα και τους Έλληνες που ξεχειλίζει από τις δηλώσεις του Πάγκαλου πρέπει να οφείλεται και στο ότι έχει στόχο να μαζέψει όλους τους Έλληνες στην κηδεία του.

Ο Πάγκαλος θα τα καταφέρει.

Η κηδεία του Πάγκαλου θα προσελκύσει εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που θα χορεύουν ξέφρενα πάνω στον τάφο του και θα τον ραίνουν με κουράδες.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος πρέπει να μισεί και τους συγγενείς του. Αυτός θα ψοφήσει και θα τον...
φάνε τα σκουλήκια αλλά οι συγγενείς του θα πρέπει να συνεχίσουν να ζουν στην ελληνική κοινωνία, κουβαλώντας το επίθετό του.

Οι άνθρωποι θα ζήσουν μια κόλαση.

Όσοι ελπίζουν πως η νέα δήλωση Πάγκαλου για τις παρακολουθήσεις του Αμερικανού πρέσβη από την ΕΥΠ –δήλωση που, συμπτωματικά, εξυπηρετεί απόλυτα τις ΗΠΑ σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία γι’ αυτές- θα αντιμετωπιστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη, επειδή βλάπτει τα συμφέροντα της χώρας, δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσε πριν από τρία χρόνια «Μαζί τα φάγαμε» και, ουσιαστικά, παραδέχτηκε πως αυτός έφαγε.

Γιατί το «Μαζί τα φάγαμε» δεν ήταν τίποτε άλλο από την παραδοχή του Πάγκαλου πως έφαγε.

Το παραδέχτηκε χωρίς να τον ρωτήσει κανείς.

Αν για τους υπόλοιπους Έλληνες ο Πάγκαλος έπρεπε να το αποδείξει, για τον εαυτό του δεν υπήρχε καμία αμφιβολία πως δήλωσε ότι έφαγε.

Το είπε ευθαρσώς.

Αλλά κανένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε.

Κανένας εισαγγελέας δεν κάλεσε τον Πάγκαλο να πει τι έφαγε.

Ίσως, λέω ίσως, επειδή έφαγαν κι αυτοί.

Σχόλιο «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ-ΕΠΑΜ»: Γιατί δεν τρώνε ακόμα;


Χωριστά από τον Πάγκαλο Χωριστά από τον Πάγκαλο Reviewed by Διαχειριστής on Τετάρτη, Οκτωβρίου 30, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.