Κυβερνητικό «τόξο» επικοινωνιακής εκμετάλλευσης του νεοναζιστικού εκτρώματος

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ-ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑ-ΤΡΟΠΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ

του Χρήστου Σέρμπου

Οι συλλήψεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και  άλλων βουλευτών, στελεχών και συνεργατών του νεοναζιστικού εκτρώματος διαμορφώνουν μάλλον ένα νέο σκηνικό, του οποίου η εξέλιξη είναι δύσκολο να προσεγγιστεί αυτήν την ώρα και είναι πιθανό να πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Είναι βέβαιον ότι η μνημονιακή κυβέρνηση της λεηλασίας και της καταστροφής της χώρας θα....
επιχειρήσει να αξιοποιήσει την όψιμη επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής και για επικοινωνιακές και πολιτικές σκοπιμότητες, που θα αποβλέπουν στην ενίσχυση της εικόνας της ΝΔ και του μνημονιακού μπλοκ, προκειμένου να κλιμακωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα νέα αντιλαϊκά μέτρα και ένα νέο μνημόνιο.

Σήμερα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ η ιστορική αλήθεια ότι το χέρι και η πολιτική επιρροή του φασισμού δεν μπορεί να κοπεί από κυβερνήσεις που εξαθλιώνουν την κοινωνία, υπονομεύουν τη δημοκρατία και προωθούν ένα νέο ολοκληρωτισμό με κοινοβουλευτικό μανδύα. Και συγκεκριμένα από μια κυβέρνηση στη χώρα μας υποταγμένη οικονομικά στη Γερμανία και γεωπολιτικά στον Αμερικανό-ισραηλινό άξονα, η οποία λεηλατεί και ρημάζει οικονομικά και κοινωνικά τη χώρα.

Σήμερα όσο ποτέ η πραγματική πολιτική περιθωριοποίηση της Χρυσής Αυγής είναι συνυφασμένη με τη θετική διέξοδο από την κρίση και την εμβάθυνση της δημοκρατίας και επομένως με μια άμεση προοδευτική ανατροπή στη χώρα, που θα την απαλλάξει από την τρόικα, τα μνημόνια, τη λιτότητα και το νεοφιλελευθερισμό, σε ένα δρόμο με σοσιαλιστικό ορίζοντα.

από το «iskra.gr»

Κυβερνητικό «τόξο» επικοινωνιακής εκμετάλλευσης του νεοναζιστικού εκτρώματος Κυβερνητικό «τόξο» επικοινωνιακής εκμετάλλευσης του νεοναζιστικού εκτρώματος Reviewed by Διαχειριστής on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.