Το Ε.Πα.Μ. Πρώτο στον Αγώνα, Πρώτο και στη Κοινωνική Αλληλεγγύη

Οι οργανώσεις του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου εντείνοντας τη πολιτική τους δράση στη κατεύθυνση της Γενικής Πολιτικής Απεργίας για την ανατροπή του καθεστώτος κατοχής, βαθαίνουν τις σχέσεις τους με τις γειτονιές και τις τοπικές κοινωνίες πρωταγωνιστώντας σε δράσεις αλληλεγγύης, προκειμένου να σταθεί τούτες τις δύσκολες ώρες η Κοινωνία όρθια.

Στα πλαίσια αυτά, ο πυρήνας Αρτέμιδας - Ραφήνας - Σπάτων - Πικερμίου, οργάνωσε επί ένα περίπου δεκαήμερο δράση συλλογής ρουχισμού, προκειμένου να μοιραστούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Σε κεντρικά σημεία της περιοχής στήθηκαν κιόσκια του Ε.Πα.Μ. και η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε παραπάνω από ενθαρρυντική για τη συνέχιση των προσπαθειών μας. Συγκεντρώθηκε περισσότερο από 1,5 τόνοι ρουχισμού, ο οποίος παραδόθηκε στη κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Σπάτων - Ατρέμιδος προκειμένου να διοχετευτεί σε δημότες που έχουν ανάγκη, μέσω των μηχανισμών διάθεσης που έχει ο Δήμος.

Στη συνέχεια ο εν λόγω πυρήνας προγραμματίζει θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις για τη συλλογή τροφίμων. Θα εκδοθεί έγκαιρα συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Ο Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδας αναγνωρίζοντας τη συμβολή του Ε.Πα.Μ. στην ανακούφιση των δημοτών που αντιμετωπίζουν ζωτικής σημασίας προβλήματα, μας έστειλε σήμερα τη παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή: 

                                                                                     
Το Ε.Πα.Μ. Πρώτο στον Αγώνα, Πρώτο και στη Κοινωνική Αλληλεγγύη Το Ε.Πα.Μ. Πρώτο στον Αγώνα, Πρώτο και στη Κοινωνική Αλληλεγγύη Reviewed by Διαχειριστής on Δευτέρα, Οκτωβρίου 29, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.