Πρόταση Ευθύνης.


Φίλοι μου,

επειδή βλέπω ότι η τριπίθαμη κυβέρνηση δυσκολεύεται να πάρει τα μέτρα μας νομίζω ότι έφτασε η ώρα, ως Έλληνες αλλά και υπεύθυνοι πολίτες, να στείλουμε μία επιστολή προτροπής και αποφασιστικότητας στους φιλάνθρωπους 3 αρχηγούς.

Την επιστολή μπορούμε να αναθέσουμε να συγγράψει μία πλειάδα πνευματικών ανθρώπων του τόπου μας, ενδεικτικά αναφέρω τους κους Μάρκαρη, Χειμωνά (με το σκουλαρίκι), Ρένο Χαραλαμπίδη, Πάσχο Μανδραβέλη και τις κες Αλ Σάλεχ, Σώτη Τριανταφύλλου και Αθηνά Κακούρη. Μια χιουμοριστική πινελιά μπορεί να προσθέσει ο ηθοποιός κος Αθερίδης και μια λαϊκή ο βουλευτής κος Ανατολάκης.

 Στην επιστολή θα τονίζουμε ότι η κυβέρνηση οφείλει να μας πάρει τα μέτρα για να σωθεί η χώρα. Να είναι αμείλικτη με το σπάταλο και πελατειακό κράτος (πλην σαλλα-γατα)........


Μπορούμε επίσης να κάνουμε και πρόσθετες προτάσεις:

Πχ οι ΔΥ όχι μόνο να μην παίρνουμε το αντίδωρο Χριστουγέννων αλλά να πληρώνουμε ακέραιο το αντίστοιχο Δώρο των Ιδιωτικών υπαλλήλων ώστε να ανακουφισθούν οι εργοδότες τους που βογκούν από την ύφεση (το δώρο θα δίδεται εις χείρας εργοδότου δια την διανομήν).

Οι άνεργοι αυτοβούλως θα καταθέτουν το υπέρογκο επίδομα ανεργίας τους στο ΣΕΒ για επενδύσεις που θα οδηγήσουν σε Ανάπτυξη ώστε να φάγωμεν όλοι με χρυσά κοχλιάρια.

Την περίθαλψη θα την αποποιηθούμε όλοι. Θα μετακομίσουμε στην Ικαρία που δεν αρρωσταίνουν ή στα Ζωνιανά που κι αν αρρωστήσουν δεν το καταλαβαίνουν απ τη ντάγκλα.

Οι συνταξιούχοι θα παίρνουν σύνταξη ανάλογα με το αν ο τελικός αριθμός ΑΦΜ τους λήγει σε μονό ή ζυγό αριθμό τους αντίστοιχους μονούς και ζυγούς μήνες αντιστοίχως.

Μπορούμε να στείλουμε και άλλες, στρατηγικού σχεδιασμού , προτάσεις με μόνο στόχο την Σωτηρίαν του ΈΘΝΟΥΣ (και του ιδιοκτήτη του).

Τί λέτε;

από τη Χιώτικη Σφίγγα
Πρόταση Ευθύνης. Πρόταση Ευθύνης. Reviewed by Διαχειριστής on Τρίτη, Ιουλίου 31, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.