ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.
Η πρ. Πολιτική Επιτροπή του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπουδηλώνει τα παρακάτω:

Ήλθαν σε γνώση μας δηλώσεις σε δημόσιο μέσοενημέρωσης, καθώς και οπτικοακουστικό υλικό από επίσης δημόσιες τοποθετήσεις, του μέχρι σήμερα μέλους του Ε.Πα.Μ. Ιφικράτη Αμυρά, οι οποίες δεν απηχούν στοπαραμικρό τις θέσεις, τα προτάγματα και τη βαθύτατα δημοκρατική αντίληψη του Μετώπου, ως προς τη διεξαγωγή του Πολιτικού του Αγώνα.

Οι θέσεις και οι αντιλήψεις του κ. Αμυρά, όπως αυτές δημοσιοποιήθηκαν είναι εντελώς προσωπικές και δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με αυτές του Μετώπου και των οργανωμένων μελών του, ούτε ήλθαν ποτέ σε γνώση μας πριν τη δημοσιοποίησή τους, η οποία και λειτουργεί στη πράξη υπονομευτικά για το ίδιο το Μέτωπο και την ανάπτυξή του.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ο κ. Αμυράς δεν έχει πλέον καμία θέση στις τάξεις του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου και ουδέποτε θα είχε αν οι τοποθετήσεις του είχαν τυχόν υποπέσει στην αντίληψή μας νωρίτερα.

Αθήνα 16 Μαρτίου 2012

Η πρ. Πολιτική Επιτροπή του Ε.Πα.Μ.
Reviewed by Διαχειριστής on Παρασκευή, Μαρτίου 16, 2012 Rating: 5

4 σχόλια:

  1. Ποιες είναι οι δηλώσεις του ακριβώς;

    Το ότι διαφωνεί στο να κατέβει το ΕΠΑΜ στις εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι βέβαια. Πρόκειται για πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που μπορεί να εκθέσει σοβαρά το Μέτωπο παρόλο που δεν αναφέρεται σ' αυτό και που ο ίδιος έχει διακινήσει. Το πρόβλημα βρίσκεται αλλού, πως τόσο καιρό το Μέτωπο δεν είχε πάρει είδηση να τον μαζέψει! Κάλιο αργά παρά ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω μπορειτε να διαβασετε τις αποψεις του Ιφικρατη Αμυρα http://iphicratisamyras.blogspot.se/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=4CX5ibOFGt8
    Αυτο αρκει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.