Η προεκλογική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο του Ε.ΠΑ.Μ., Δ. Καζάκη









Την Κυριακή 30 Ιουνίου, ο πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ., Δημήτρης Καζάκης, μίλησε στη Θεσσαλονίκη ως εκπρόσωπος του εκλογικού συνδυασμού Ε.ΠΑ.Μ. – Α.Κ.Κ.ΕΛ. που συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.
Ο πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του μετώπου των δημοκρατικών πατριωτικών δυνάμεων, που η εκλογική σύμπραξη του Ε.ΠΑ.Μ. με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ.), δεν σηματοδοτεί παρά την έναρξη αυτής της πρωτοφανούς για τα δεδομένα των τελευταίων εννέα χρόνων, απόφασης των δημοκρατικών δυνάμεων να χτυπήσουν, ενωμένοι από κοινού, τον κοινό δυνάστη.

Πρωτοφανούς, γιατί για πρώτη φορά τίθεται ξεκάθαρα ποιος είναι ο στόχος: Δηλ. η ανατροπή της μνημονιακής κατοχής της Ελλάδας και η αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος, με στόχο την ευημερία του εργαζόμενου λαού σ’ αυτήν τη χώρα.
Ο Δ. Καζάκης αναφέρθηκε στην ενεργό συμμετοχή του ΔΗ.Κ.Κ.Ι (Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα) στη σύμπραξη αυτή, ένα κόμμα που από τη δεκαετία του 1990 εκφέρει συνεπή πατριωτικό λόγο, με υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα. Όπως επίσης στο Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας και τον εμπλουτισμό του ψηφοδελτίου με κοινωνικές δυνάμεις και φορείς πολιτών (όπως μέλη της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών και τον πρόεδρό της που είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, την υποστήριξη από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, την Ελληνορωσική Συμμαχία και ανεξάρτητες προσωπικότητες).
Εξήγησε ότι η συνεργασία δεν στηρίζεται σε διαχωρισμούς αριστεράς και δεξιάς, αλλά θεμελιώνεται στο κοινό πατριωτικό και δημοκρατικό καθήκον όλων μας, ανεξαρτήτως των πολιτικών καταβολών που φέρει ο καθένας και που έχει κάθε δικαίωμα να τις διατηρεί. Οι δυνάμεις που συμμετέχουν, κι αυτές που θα συμμετάσχουν στη συνέχεια, διατηρούν πλήρως την οργανωτική και πολιτική τους αυτοτέλεια, συνεργαζόμενες από κοινού για τον κοινό σκοπό.

Όλη αυτή η κινητοποίηση, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ., αποτελεί την αφετηρία για την δημιουργία ενός ισχυρού πόλου πατριωτικών και δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων, προκειμένου να τελειώνουμε με το καθεστώς κατοχής στη χώρα μας, με τα χρηματιστικά συμφέροντα που τη λυμαίνονται και την απροκάλυπτη ξένη εξάρτηση.
Όπως πάντα στις εκδηλώσεις του Ε.ΠΑ.Μ., ακολούθησε πολύωρη συζήτηση με τον κόσμο που παρευρέθηκε, με πλήθος ερωτήσεων για το τι σκοπεύει να πράξει το μέτωπο του συνδυασμού Ε.ΠΑ.Μ. – Α.Κ.Κ.ΕΛ. με την είσοδό του στη βουλή προκειμένου να απαγκιστρωθεί η χώρα από τα αδιέξοδα που την έφεραν, στις οποίες απάντησε ο Δ. Καζάκης.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αειθαλής αγωνιστής της Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Κωνσταντινίδης, και χαιρέτησαν ο συντονιστής της Ελληνορωσικής Συμμαχίας, κ. Γαβριήλ Αβραμίδης, και ο επικεφαλής του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κόκκας.


Πηγή: https://www.epamhellas.gr
Η προεκλογική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο του Ε.ΠΑ.Μ., Δ. Καζάκη Η προεκλογική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο του Ε.ΠΑ.Μ., Δ. Καζάκη Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.