Η προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας στις 14/10/18





Στις 14/10/18, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε η συνδιάσκεψη του Ε.ΠΑ.Μ. Κεντρικής Μακεδονίας, ενόψει του 7ου Συνεδρίου του Μετώπου, το οποίο θα διεξαχθεί κατά το πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου.

Στη συνδιάσκεψη, στην οποία συμμετείχε ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης και ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, Αντώνης Παπαντωνίου, ήταν παρόντα τα μέλη των Τοπικών Οργανώσεων της Θεσσαλονίκης και των γύρω Νομών, ενώ υπήρξε σημαντικό ενδιαφέρον και συμμετοχή από φίλους του Μετώπου.



Στη διάρκεια της εκδήλωσης αναπτύχθηκε πλούσιος προβληματισμός για την γενικότερη κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα, τα οικονομικά, πολιτικά και εθνικά προβλήματα και τους κινδύνους που εγκυμονούν, καθώς και για τη θέση και τον ρόλο που καλείται να παίξει ένα λαϊκό, πατριωτικό κίνημα όπως το Ε.ΠΑ.Μ., μέσα σε αυτήν την κρίσιμη, ιστορική συγκυρία. Η οργανωτική ανασυγκρότηση του Ε.ΠΑ.Μ., οι δυσκολίες και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ως οριζόντια οργάνωση απλών πολιτών, όπως και το θέμα των συνεργασιών με άλλες πολιτικές δυνάμεις για τη συγκρότηση ενός ευρύτερου εθνικοαπελευθερωτικού σχηματισμού, βρέθηκαν στο επίκεντρο των τοποθετήσεων των μελών.



Ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. ανέλυσε την πολιτική κατάσταση και το πλαίσιο στο οποίο
κινούνται οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των παρισταμένων. Κοινή συνισταμένη όλων των τοποθετήσεων ήταν ότι το Ε.ΠΑ.Μ θα πρέπει να βγει από το 7ο Συνέδριό του με ενισχυμένο τον ρόλο των Τοπικών Οργανώσεων, με νέο καταστατικό που θα συμβάλει στο βάθεμα της δημοκρατίας εντός των γραμμών του, με ενεργό συμμετοχή όλων των μελών στις εσωτερικές διεργασίες και με τη δυνατότητα να παρεμβαίνει καίρια και αποφασιστικά στις πολιτικές εξελίξεις.

Πηγή: https://www.epamhellas.gr
Η προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας στις 14/10/18 Η προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας στις 14/10/18 Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 19, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.