Κατάληψη της Θεσσαλονίκης από Μισθοφόρους και Πράκτορες Μυστικών Υπηρεσιών - Ε.ΠΑ.Μ. - 10-9-2018



Ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, ο Σταμάτης Μπαλαμούτσουνος και ο Αντώνης Γιαννακάκης, μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. σχολιάζουν την επικαιρότητα, στην εκπομπή «Στο Μικρόφωνο», στον διαδικτυακό σταθμό "e-roi".
Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018.

- Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης(8-16/9/2018) με πλήθος πρωτοτυπιών και εκπλήξεων. Υπερβολικά έντονη η παρουσία των Η.Π.Α. στην Πόλη, με την δικαιολογία της τιμώμενης χώρας και εξαιτίας αυτού του γεγονότος, κυκλοφορία μεγάλου πλήθους πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών της στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και την εμφανέστατη παρουσία της ναυαρχίδας του Πολεμικού Ναυτικού της στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

- 08:00, Ειδικές Δυνάμεις Ασφαλείας στην Δ.Ε.Θ. με το Ελληνικό Εθνόσημο. Προκλητική παράταξη στρατιωτών με ενδυμασία και εξοπλισμό «κομάντο» διαθέτοντας τα Ελληνικά διακριτικά, όμως με κάλυψη και απόκρυψη που παραπέμπει ξεκάθαρα σε μισθοφορικούς στρατούς, δίνοντας έτσι ξεκάθαρα το μήνυμα γύρω από τα σχέδια του ΝΑΤΟ για Ελλάδα και Βαλκάνια.

- 15:00, Φονική Πυρκαγιά Ανατολικής Αττικής(Μάτι 23 Ιουλίου) και κυβενητικές ευθύνες. Ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για το τραγικό γεγονός πρόσφατα στην Ανατ.Αττική, από τον φερόμενο ως πρωθυπουργό μεν, χωρίς όμως αυτό να έχει κανένα αποτέλεσμα εναντίον του στην πράξη δε, με την Ελληνική Δικαιοσύνη απλό θεατή και την Ελληνική κοινωνία σε απόγνωση και απελπισία.

- 50:00, Κατάσταση της περιοχής γύρω από το Πεδίον Του Άρεως στην Αθήνα. Εγκατάλειψη και απελπιστικές συνθήκες στο κεντρικό αυτό πάρκο της Πρωτεύουσας αλλά και κατάσταση «γκετοποίησης» στις γειτονικές συνοικίες, με εξαθλιωμένες ενθρώπινες μάζες Ελλήνων πολιτών, προσφύγων και μεταναστών.

- 01:00:00, Μετεξέλιξη της Ελληνικής κοινωνίας, χαρακτηριστικότερα ήδη στην Αθήνα. Ολοφάνερη πλέον τα τελευταία χρόνια και ειδικά κατά την μνημονιακή περίοδο η αλλαγή και μεταμόρφωση της όψης της Πρωτεύουσας, με σταδιακή και μεθοδευμένη προώθηση από διάφορες περιοχές του Πλανήτη, κυρίως εμπόλεμες, απελπισμένων ανθρώπων που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον.

- 01:20:00, Σύγχρονη ουτοπία της κοινωνίας και επιλογές των πολιτών. Καθημερινοτητα της Ελληνικής κοινωνίας αλλά και Παγκοσμίως, πανομοιότυπη πια με τα σενάρια ταινιών επιστημονικής φαντασίας(Matrix), ώστε το μόνο που απομένει στον απλό και ανυπεράσπιστο πολίτη, είναι η ενημέρωση και η γνώση πέρα από το ασφυκτικό συστημικό πλαίσιο.

- 01:30:00, Καθημερινή ενημέρωση και ΜΜΕ. Ανύπαρκτες εδώ και καιρό από το επίσημο ραδιόφωνο και την τηλεόραση η ουσιαστική ενημέρωση και η ωφέλιμη πληροφόρηση, με τις εκπομπές τους πλέον να έχουν αφοσιωθεί απόλυτα στο επίπεδο του κουτσομπολιου και της γελοιότητας, με στόχο την εγκεφαλική απονεύρωση της κοινωνίας.

- 01:45:00, Νομική Κίνηση Ε.ΠΑ.Μ. Επί Εσχάτη Προδοσία. Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) υπέβαλε στις 5/2/2018 Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία) η οποία αφορά: Α) Tην εγκαθίδρυση κατά αντισυνταγματικό τρόπο Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων. Β) Την παραβίαση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015. Γ) Την παράδοση της νομοθετικής αρμοδιότητας της Βουλής στους δανειστές. Κάθε πολίτης ανεξαρτήτως πολιτικής καταβολής, καλείται να στηρίξει το σκοπό και να τον κάνει προσωπική του υπόθεση.







Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή : 210-3428676 Ακούστε τις εκπομπές του E-ROI Web Radio και επικοινωνήστε μέσω e-mail στο stomicrophono@gmail.com Στείλτε τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας για να συζητηθούν ζωντανά στον «αέρα». Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Της προπαγάνδας του φόβου και της εξαπάτησης. Το πρόγραμμα του E-ROI μεταδίδεται από τους συνδέσμους :
http://www.e-roi.gr/ http://eroigr.caster.fm/ http://eroigr.radio12345.com/ http://eroigr.listen2myradio.com/ http://eroigr2.listen2myshow.com/ (χαμηλού κόστους) Στη σελίδα του σταθμού θα βρίσκετε πληροφορίες για το πρόγραμμα, στοιχεία επικοινωνίας και σιγά-σιγά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον περιεχόμενο. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον σταθμό μέσω e-mail στο onair@e-roi.gr Ροή είναι η συνεχής η αδιάκοπη κίνηση, προς μία ή πολλές κατευθύνσεις. Αλλιώς θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ροή είναι η μεταφορά στοιχείων που κάθε ένα κινείται ή εναλλάσσεται με το άλλο. Μεταφορικά νοείται και η συνεχής αλλαγή μιας κατάστασης, η πορεία, η συνέχεια, ακόμα και το ρεύμα. Με αυτή την έννοια το διαδικτυακό ραδιόφωνο e-roi, φιλοδοξούμε να είναι μια συνεχής πηγή παροχής σκέψης, με την εναλλακτικότητα και τον πλουραλισμό του προγράμματός του. Από την ειδησεογραφία και τον πολιτικό σχολιασμό, ως την ψυχαγωγία και την επιμόρφωση. Από την ανάδειξη της πραγματικής εικόνας που εμφανίζεται και εδράζεται στην λογική, ως την επανανοηματοδότηση εννοιών και αξιών.


Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩhttps://epamhellas.gr/?p=75418 Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ http://bit.ly/2ErfZUR


Κατάληψη της Θεσσαλονίκης από Μισθοφόρους και Πράκτορες Μυστικών Υπηρεσιών - Ε.ΠΑ.Μ. - 10-9-2018 Κατάληψη της Θεσσαλονίκης από Μισθοφόρους και Πράκτορες Μυστικών Υπηρεσιών - Ε.ΠΑ.Μ. - 10-9-2018 Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 10, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.