Ασφαλιστικό Ομηρίας Εργαζομένων & Κατάρρευση Ελληνικής Κοινωνίας - Δ. Καζάκης στο Μικρόφωνο 19-9-18



Ο Δημήτρης Καζάκης Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ., ο Γιώργος Γεωργής μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. και ο Σταμάτης Μπαλoμούτσουνος μέλος του Ε.ΠΑ.Μ., σχολιάζουν την επικαιρότητα στην εκπομπή «Στο Μικρόφωνο», στον διαδικτυακό σταθμό "e-roi".
Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018.

- 00:00 - Μισθοί, συντάξεις και πλεονάσματα. Νέες σκληρότερες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις προσεχώς, κυρίως ακόμη περισσότερο κι από το γεγονός πως η κατοχική κυβέρνηση έχει ψηφίσει αναλόγως, δεν γίνεται αλλιώς καθώς τα συνολικά νούμερα είναι αδύνατον να βγουν διαφορετικά.

- 05:00 - Αναδρομή στην υπόθεση ναυαγίου του εμπορικού πλοίου «Αγία Ζώνη» στον Σαρωνικό(10-9-2017). Ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή και τεράστια αναπάντητα ερωτηματικά και απορίες για μια πολύ περίεργη υπόθεση.

- 14:00 - Κομματική σύνθεση Βουλής, ρόλος του καθενός κόμματος, πολιτικά αναχώματα και άμοιρη Δημοκρατία. Προκατασκευασμένες και στοχευμένες δημοσκοπήσεις, με συγκεκριμένους από το αποκαλούμενο σύστημα ρόλους, για τον κάθε τηλεκατευθυνόμενο πολιτικό σχηματισμό, εντός του δήθεν Ελληνικού Κοινοβουλίου.

- 24:00 - Επικυρίαρχοι χειραγώγησης της σύγχρονης κοινωνίας και δυνατότητες αντίστασης του ανυπεράσπιστου πολίτη. Επιβολή συστήματος στην σύγχρονη κοινωνία, τύπου Αρχαίας Ρώμης, ώστε να εξασφαλίζεται απόλυτα η εξάρτηση του ατόμου από το Κράτος

- 35:00 - Επικίνδυνη καμπή της Ελληνικής κοινωνίας. Απώλεια της πλούσιας εγχώριας παραδοσιακής κουλτούρας και αλλοτροίωση της διαχρονικής Ελληνικής κληρονομιάς, μέσω της εξαφάνισης των αξιών του Ελληνικού Παρελθόντος.

- 1:00:07 - Εθνικό Νόμισμα και επανεκκίνηση της Παραγωγής. Δήθεν προβληματισμοί και προτεραιότητες εγχώριων συστημικών κομματικών σχηματισμών και μεμονωμένων πολιτικών σχετικά με το Εθνικό Νόμισμα και τους ανάλογους χειρισμούς τους προς το όφελος της Χώρας.

- 1:20:00 - Συνάντηση στα πλαίσια της Προσυνεδριακής διαδικασίας του Ε.ΠΑ.Μ. στα Ιωάννινα, Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018. Παρών ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ., σε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης, με την βάση της τοπικής κοινωνίας, προς τον κοινό σκοπό.

- 1:40:00 - Σύγχρονο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, ομηρία εργαζομένων και συνταξιούχων. Πλήρως κατεστραμμένο και ανύπαρκτο το Ασφαλιστικό Σύστημα στην Χώρα, επιτακτική ανάγκη επαναδημιουργίας του κυριολεκτικά από την αρχή, αμέσως μετά την ανατροπή του καθεστώτος κατοχής.







Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή : 210-3428676 Ακούστε τις εκπομπές του E-ROI Web Radio και επικοινωνήστε μέσω e-mail στο stomicrophono@gmail.com Στείλτε τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας για να συζητηθούν ζωντανά στον «αέρα». Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Της προπαγάνδας του φόβου και της εξαπάτησης. Το πρόγραμμα του E-ROI μεταδίδεται από τους συνδέσμους : http://www.e-roi.gr/ http://eroigr.caster.fm/ http://eroigr.radio12345.com/ http://eroigr.listen2myradio.com/ http://eroigr2.listen2myshow.com/ (χαμηλού κόστους)

Στη σελίδα του σταθμού θα βρίσκετε πληροφορίες για το πρόγραμμα, στοιχεία επικοινωνίας και σιγά-σιγά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον περιεχόμενο. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον σταθμό μέσω e-mail στο onair@e-roi.gr Ροή είναι η συνεχής η αδιάκοπη κίνηση, προς μία ή πολλές κατευθύνσεις. Αλλιώς θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ροή είναι η μεταφορά στοιχείων που κάθε ένα κινείται ή εναλλάσσεται με το άλλο. Μεταφορικά νοείται και η συνεχής αλλαγή μιας κατάστασης, η πορεία, η συνέχεια, ακόμα και το ρεύμα. Με αυτή την έννοια το διαδικτυακό ραδιόφωνο e-roi, φιλοδοξούμε να είναι μια συνεχής πηγή παροχής σκέψης, με την εναλλακτικότητα και τον πλουραλισμό του προγράμματός του. Από την ειδησεογραφία και τον πολιτικό σχολιασμό, ως την ψυχαγωγία και την επιμόρφωση. Από την ανάδειξη της πραγματικής εικόνας που εμφανίζεται και εδράζεται στην λογική, ως την επανανοηματοδότηση εννοιών και αξιών.


Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩhttps://epamhellas.gr/?p=75418 Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ http://bit.ly/2ErfZUR



Ασφαλιστικό Ομηρίας Εργαζομένων & Κατάρρευση Ελληνικής Κοινωνίας - Δ. Καζάκης στο Μικρόφωνο 19-9-18 Ασφαλιστικό Ομηρίας Εργαζομένων & Κατάρρευση Ελληνικής Κοινωνίας - Δ. Καζάκης στο Μικρόφωνο 19-9-18 Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 20, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.