Αντώνης Παπαντωνίου, ναύαρχος ε.α. - νομικός, στο "Sport News 90,1 Fm" Λάρισας - 17/8/2018



Ο A. Παπαντωνίου, ναύαρχος ε.α, νομικός, μέλος του Ε.ΠΑ.Μ., στο "Sport News 90,1 Fm" Λάρισας, στην εκπομπή «Ακροβάτες του Ονείρου» του Πέτρου Ιωάννου.
Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018.

- Απελευθέρωση των δυο Ελλήνων Στρατιωτικών, που ήταν σε καθεστώς ομηρίας, για πέντε τουλάχιστον μήνες στις τουρκικές φυλακές και μεταφορά τους επί Ελληνικού Εδάφους, με διαδικασία και συνθήκες φθηνού πανηγυριού περασμένων αιώνων.

- Σε κρισιμότατο σημείο η Χώρα πλέον, με την ανατροπή του παρόντος κατοχικού καθεστώτος ως η μόνη λύση, ώστε να ξεκαθαρίσουν, μέσα στο νέο πλαίσιο που πρόκειται να προκύψει και να έρθουν στο φως στοιχεία από τεράστιες υποθέσεις του παρελθόντος, όπως αυτή της υπόθεσης της Κύπρου.

- Φονική πρόσφατη πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική και οι αμέτρητες λεπτομέρειες οι οποίες πηγάζουν από τα αμείλικτα ερωτήματα και τις λογικές απορίες που περιτριγυρίζουν αυτό το αδιανόητο γεγονός, το οποίο προστίθεται στα τόσα άλλα που ήδη έχουν προηγηθεί.

- Νομική Κίνηση Ε.ΠΑ.Μ. και Μήνυση Επί Εσχάτη Προδοσία Για Την Αποκατάσταση Της Δημοκρατίας, με τελικό στόχο και σκοπό την ολοκληρωτική ανατροπή του καθεστώτος κατοχής, την παύση των παράνομων μνημονίων, την ανάταση και ανάταξη της Χώρας με προοπτική ανάπτυξης, για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.

- Αναδιοργάνωση και ανασύνταξη του Ε.ΠΑ.Μ., έχοντας ως μεγάλη ευκαιρία και ουσιαστικά θετική και ωφέλιμη αφορμή, την πρόσφατη, μια ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια διάλυσής του από το καθεστώς κατοχής, καθώς αδιαμφισβήτητα πλέον είναι η μόνη οργανωμένη πολιτική δύναμη που έχει την δυνατότητα να το πλήξει και να το καταστρέψει προς όφελος του Ελληνικού Λαού.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή : 210-3428676

Ακούστε τις εκπομπές του E-ROI Web Radio και επικοινωνήστε μέσω e-mail στο stomicrophono@gmail.com

Το πρόγραμμα του E-ROI μεταδίδεται από τους συνδέσμους :

http://www.e-roi.gr/
http://eroigr.caster.fm/

http://eroigr.radio12345.com/

http://eroigr.listen2myradio.com/

http://eroigr2.listen2myshow.com/
(χαμηλού κόστους)






Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ
https://epamhellas.gr/?p=75418


Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ http://bit.ly/2ErfZUR


https://epamhellas.gr/
https://www.facebook.com/metopo/

https://twitter.com/epamhellas/

https://dimitriskazakis.blogspot.com/

http://e-roi.gr/

https://seisaxthia-epam.blogspot.gr/



Πηγή:
https://www.epamhellas.gr
Αντώνης Παπαντωνίου, ναύαρχος ε.α. - νομικός, στο "Sport News 90,1 Fm" Λάρισας - 17/8/2018 Αντώνης Παπαντωνίου, ναύαρχος ε.α. - νομικός, στο "Sport News 90,1 Fm" Λάρισας - 17/8/2018 Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Παρασκευή, Αυγούστου 17, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.