5 Ιουλίου 2015: Το περήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, που ο Τσίπρας το τσαλαπάτησε


Του Δημήτρη Κυπριώτη
Το ΟΧΙ που έγινε Ναι θα τους κατατρέχει μια ζωή και δεν θα ξέρουν τι τρόπους να βρουν για να ξεχάσει ο κόσμος του 62%, αυτό το ανοσιούργημα  που έγινε τη βραδιά του Δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου 2015.
Και δεν είναι μόνο οι ηγεσίες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι υπεύθυνοι του εγκλήματος σε βάρος ενός λαού και μιας χώρας, είναι και όλες οι άλλες ηγεσίες του ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ.

Και  να μην ξεχνιόμαστε και να θυμόμαστε πάντα ότι αυτός ο υπερήφανος λαός τους έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να βγάλουν τη χώρα από τη μιζέρια και την εξαθλίωση των μνημονίων, ώστε  να αποκτήσει η χώρα και ο λαός την υπερηφάνεια που αξίζουν και αυτοί οι εθελόδουλοι, τσιράκια του κάθε ξένου προστάτη, προτίμησαν να σπρώξουν τη χώρα και τους Έλληνες ακόμα πιο βαθιά στα τάρταρα.
Το ΟΧΙ από τότε τους έγινε μια ….συνήθεια. Και έτσι μας φόρτωσαν Μνημόνιο 3 ενισχυμένο και τώρα ένα Διαρκές Μνημόνιο και τζάμπα μάλιστα για τους έξυπνους δανειστές-συμμάχους –τοκογλύφους μας. ΝΑΙ σε ΟΛΑ λοιπόν έκτοτε και στα Εθνικά θέματα, ακόμη και σε βάρος των συμφερόντων του λαού και της χώρας, προς χάριν μιας ψεύτικης εξουσίας που εξασφαλίζει όμως πολλά για τους λίγους που πιστά θέλουν να την υπηρετούν, αλλά και προς χάριν ξένων συμφερόντων. Στα τέσσερα λοιπόν και δεν βαριέσαι.
Όμως ο λαός έχει μνήμη, έχει  και υπομονή. Και τα δύο τα έχει ξοδέψει πλέον με το παραπάνω. Ανέχεται ακόμη και αυτόν που παριστάνει τον κομισάριο-γλύφτη του υπερσυστήματος Μοσκοβισί, που έρχεται στην Πατρίδα μας και μας το παίζει κάποιος μεγάλος, ενώ είναι νάνος και υπηρέτης του συστήματος.
Αλλά   η ώρα δεν θα αργήσει, που το Πανδημοκρατικό Πατριωτικό  Κίνημα, θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Και  τότε όλοι θα λογαριαστούμε. Όλοι θα μπουν στη σειρά και θα αποδοθεί στον καθένα ο λογαριασμός που του αξίζει.
Ο Δημήτρης Κυπριώτης είναι στρατηγός ε.α. και Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.
5 Ιουλίου 2015: Το περήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, που ο Τσίπρας το τσαλαπάτησε 5 Ιουλίου 2015: Το περήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, που ο Τσίπρας το τσαλαπάτησε Reviewed by Unknown on Πέμπτη, Ιουλίου 05, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.