Η Πολιτική Γραμματεία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για Ανένδοτο αγώνα του λαού στα άκυρα μνημόνια και στη Συμφωνία Αθηνών – Σκοπίων


Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ., με την Παρουσία του Προέδρου του Μετώπου Δημήτρη Καζάκη, συνήλθε στις 19 Ιουνίου 2018 και εξέτασε ενδελεχώς τα τεκταινόμενα στην πολιτική ζωή της Χώρας, ιδιαιτέρως δε:

  • Την υπερψήφιση του Σχεδίου του 4ου Μνημονίου (συνέχεια και τροποποιήσεις της δανειακής συμβάσεως του 2015) για την Δ΄ αξιολόγηση, με το οποίο έξω από κάθε λαϊκή βούληση, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το πολιτικό σύστημα εξουσίας στη Χώρα μας έθεσε τη θηλιά στον ελληνικό λαό μέχρι το 2060. Με την επικύρωση τροποποιήσεων του Γ Μνημονίου υποθήκευσε τη χώρας μέχρι το 2099 και εξασφάλισε το μηχανισμό αρπαγής της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας μέσω της «Ελληνικής» Εταιρίας Συμμετοχών και Περιουσίας (Ε.Ε.ΣΥ.Π.) ή αλλιώς Υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Με τον τρόπο αυτό, μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή πλέον το σχέδιο διαχείρισης των βαλκανικών κρατών από τους υποβολείς των Σκοπίων, Αμερικανούς και Γερμανούς, με απρόοπτες και ανιστόρητες αρνητικές συνέπειες για την ακεραιότητα και το μέλλον της χώρας μας.
  • Μετά την ψήφιση του Σχεδίου του 4ου Μνημονίου στις 14-Ιουνίου 2018, η πρόταση δυσπιστίας προς την Κυβέρνηση δεν ήταν παρά μια πολιτική απάτη από τον κ. Μητσοτάκη, τον Πατριώτη χωρίς Αιτία, αγωνιζόμενο τάχα για την Μακεδονία και τη συμφωνία με τα Σκόπια! Γιατί αυτό το ήθελε και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αφού γι’ αυτόν το κράτος έχει συνέχεια, άρα καλώς ψηφισμένα όλα τα μέτρα, με το Λαό υπόδουλο και τη ΝΔ πάντως χωρίς ευθύνη. Με την πράξη αυτή όμως, εκτός των άλλων, παρείχε την ευκαιρία στον κ. Τσίπρα να επιβεβαιώσει την δεδηλωμένη εμπιστοσύνη της Βουλής και να προχωρήσει σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ενώ διευκόλυνε τους ΑΝΕΛ, προκειμένου να μην πέσει η κυβέρνηση, να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και το ψευτοεπιχείρημα πως όταν η συμφωνία έρθει προς κύρωση τότε θα την καταψηφίσουν, o tempora o mores!.
  • Η συμφωνία Τσίπρα, Καμένου-Ζαεφ, εκχώρησης του ονόματος Μακεδονία στο κράτος των Σκοπίων ως «Βόρεια Μακεδονία», με εθνότητα όπως και γλώσσα «μακεδονική», είναι ανιστόρητη, ενδοτική και αποτελεί εθνικό έγκλημα. Έγινε πίσω απ’ τις πλάτες του Ελληνικού Λαού. Εξυπηρετεί δε, απόλυτα τα συμφέροντα της Γερμανίας και των ΗΠΑ, με την εξασφάλιση εισόδου του υβριδικού κρατιδίου με το όνομα πλέον «Βόρεια Μακεδονία» στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, ώστε να γίνουν κατ’ απόλυτο τρόπο διαχειριστές των βαλκανικών κρατών στο πλαίσιο των διαμορφούμενων σφαιρών επιρροής. Η συμφωνία αυτή ήδη επικυρώθηκε από το Σκοπιανό κοινοβούλιο και τα Σκόπια οδηγούνται ενώπιον του ΝΑΤΟ και σε διεθνείς οργανισμούς με υποχρέωση κύρωσης της εισδοχής (άρθρο 2 [3] της Συμφωνίας), με την Ελλάδα να μην εμποδίζει αυτή την προοπτική.
Η ΠΓ ενώπιον του Πρόεδρου του Ε.ΠΑ.Μ. αποφασίζει ομοθυμαδόν ότι το Ε.ΠΑ.Μ. κηρύττει Ανένδοτο Αγώνα του Λαού για την ακύρωση της συμφωνίας Σκοπίων – Αθηνών, ως βλάπτουσας τα εθνικά συμφέροντα της Πατρίδας. Ανένδοτο Αγώνα για την αποκατάσταση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, της Λαϊκής κυριαρχίας και την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας. Στο πλαίσιο δε αυτό αποφασίζεται ομόφωνα ότι είναι θεμιτή κάθε συνεργασία με δυνάμεις και προσωπικότητες με δημοκρατικό πατριωτικό περιεχόμενο και το Ε.ΠΑ.Μ. θα την επιδιώξει.
Το Ε.ΠΑ.Μ. οφείλει να είναι αξιόμαχο και έτοιμο για τους Αγώνες του λαού που έρχονται. Τα μέλη της ΠΓ καλούν τα μέλη και τους φίλους του Ε.ΠΑ.Μ., συντεταγμένα και στην απόλυτη εφαρμογή των αρχών του καταστατικού και των αποφάσεων του 6ου Συνεδρίου, να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για την αποκατάσταση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, την ανάκτηση της Εθνικής κυριαρχίας και την απελευθέρωση των Ελλήνων και της Πατρίδας από τον Οικονομικό Ευρωπαϊκό Ζυγό των δανειστών και Ανένδοτο δε, Αγώνα για την ακεραιότητα της Πατρίδας και προστασία των εθνικών συνόρων, με ακύρωση της συμφωνίας Αναγνώρισης του ψευδοκράτους με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» και την ανύπαρκτη Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, που ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για την Πατρίδα μας.
Εμπρός για έναν ανένδοτο Αγώνα,  για μια Ελλάδα λεύτερη, Εθνικά Κυρίαρχη και Δημοκρατική, με απόδοση ευθυνών σε κάθε Πήλιο Γούση και Εφιάλτη της Πατρίδας.
Αθήνα, 28 Ιουνίου 2018
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.
Η Πολιτική Γραμματεία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για Ανένδοτο αγώνα του λαού στα άκυρα μνημόνια και στη Συμφωνία Αθηνών – Σκοπίων Η Πολιτική Γραμματεία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για Ανένδοτο αγώνα του λαού στα άκυρα μνημόνια και στη Συμφωνία Αθηνών – Σκοπίων Reviewed by Unknown on Πέμπτη, Ιουνίου 28, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.