Ο Τομέας Μαγνησίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για το θέμα της ΑΓΕΤ (LAFARGE)

Από την (υπό εθνικό έλεγχο Τσιμεντοβιομηχανία) ΑΓΕΤ Ηρακλής, στην (υπό μαφιόζικο έλεγχο) Καλτσεστρούτσι, κι απ’ την Καλτσεστρούτσι στην (Σκουπιδοκάφτρα) πολυεθνική Λαφάρτζ- Χολσίμ (LafargeHolcim)…Εξέλιξη; … Βελτίωση; … Πρόοδος;
Λαφάρτζ: ο διεθνής «γίγαντας» του τσιμέντου, που  αποπειράθηκε να κάψει μέχρι και ελαστικά αυτοκινήτων στο παρελθόν, αλλά χάριν στα αντανακλαστικά της τότε αιρετής Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και της τοπικής κοινωνίας, απετράπη!
Σήμερα, αποφάσισε, σε μια (υπό ΚΑΤΟΧΗ) χώρα που διοικείται από το «εξωτερικόν», να κάψει σκουπίδια (RDF, SRF και ΟΧΙ μόνο), με πρόσχημα πάντα την οικολογία, ανακύκλωση, κ.λ.π. Η αλήθεια είναι, ότι με τη στήριξη των τοποτηρητών, που αυτοαποκαλούνται «Ελληνική Κυβέρνηση» αδειοδοτήθηκαν να κάψουν («πειραματικά» όπως μας είπε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του κ Φάμελου) ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, με ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ το Βολιώτικο λαό! Φυσικά, με τις ευχές και τις επιδοτήσεις από την «φιλάνθρωπο» ένωση που αυτοαποκαλείται Ευρωπαϊκή.
Αναρωτιόμαστε γιατί, μετά τους ελέγχους την Περιφέρειας και την επίσημη ανακοίνωσή της, δεν κινήθηκε αυτεπάγγελτα δίωξη κατά των υπευθύνων της Λαφάρτζ.
Αμφιβάλλουμε, αν η αδειοδότηση για τους χιλιάδες τόνους σκουπιδιών που καίει η Λαφάρτζ, αντιστοιχεί σε παραγόμενο τσιμέντο και πού πάει αυτό το τσιμέντο, μέχρι να αρχίσει η ανοικοδόμηση των χωρών που καταστρέφουν συστηματικά οι δυτικοί «ειρηνιστές» στη Μέση Ανατολή.
Εάν οι συμπολίτες μας είναι σκεπτόμενοι πολίτες και όχι απλώς ψηφοφόροι, οφείλουν να κοιτάξουν τον εαυτό τους κατάματα και να απαντήσουν ειλικρινά σε αμείλικτα ερωτήματα, τα οποία σαφώς και θα θέσουν οι επόμενες γενιές.
Ο πάγιος εκβιασμός της οικονομικής και πολιτικής ελίτ παγκοσμίως είναι γνωστός: «ή δέχεσαι το θάνατο, ή υφίστασαι ανεργία και πείνα». Ένας τόσο φτηνός εκβιασμός, μα τόσο χρήσιμος σε όλους όσους ζουν παρασιτικά σε βάρος των πολλών και στους ντόπιους συνεργάτες τους πολιτικούς και όχι μόνο.
Οι σημειακές ΠΗΓΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ για τους πολίτες της Μαγνησίας είναι πολλές, και όχι μόνο της Λαφάρτζ! Από τις κινητές πηγές ρύπανσης (αυτοκίνητα, κ.λπ.), τις σταθερές βιομηχανικού τύπου (Χαλυβουργία, ΜΕΤΚΑ, κ.α.), Λιμάνι (σκραπ), Δίκτυο ύδρευσης (αμιαντοσωλήνες, χλωριώσεις, κατεστραμμένες σωληνώσεις), Βιολογικός, και μια σειρά από άλλους επιβαρυντικούς παράγοντες, δημιουργούν ένα –ασφυκτικά- νοσηρό περιβάλλον στο οποίο «φιλοδοξούμε» να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας!
ΠΟΛΙΤΗ της πόλης του Βόλου και της Μαγνησίας, κανείς δεν θα νοιαστεί και δεν πρόκειται να νοιαστεί  ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ εκτός ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ & ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
Το Ε.ΠΑ.Μ., δεν δημιουργήθηκε για να χαϊδέψει αυτιά και να κοιμίσει συνειδήσεις, δημιουργήθηκε από Έλληνες πολίτες, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ να πουν την αλήθεια, όσο επώδυνη κι αν είναι και να προτείνουν το δύσκολο δρόμο της συμμετοχής και της ευθύνης.
Ας  ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι οι πολίτες για να καταλάβουν αυτοί που νομίζουν ότι είναι θηρία και σπέρνουν μόνο φόβο και καταστροφή, ότι η μόνη πραγματικά τρομακτική δύναμη, είναι ο ενωμένος λαός. Αυτός που δρα χωρίς κηδεμόνες, με ελεύθερη βούληση και γνώση, με θάρρος και αξιοπρέπεια.
Οι Μαγνησιώτες δεν είμαστε πειραματόζωα κανενός υπουργού και καμιάς Λαφάρτζ. Για τις παρανομίες οποιασδήποτε εταιρίας, υπάρχει η δικαιοσύνη, η πραγματική όχι η ελληνική. Για τη ζωή μας όμως, υπεύθυνοι είμαστε εμείς! Ας το καταλάβουμε !
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας στο συλλαλητήριο στις 5 Μαΐου, στην πλατεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στις 12.00 για να αντιληφθεί το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο της χώρας, ντόπιο & ξένο, τοπικό & κεντρικό, ότι οι πολίτες είναι εδώ και είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν και να πετύχουν κάθε δίκαιο αίτημά τους.
ΚΑΜΜΙΑ ΠΗΓΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΗ !!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ !!!
Βόλος, 3 Μαΐου 2018
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Ε.ΠΑ.Μ.
Ο Τομέας Μαγνησίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για το θέμα της ΑΓΕΤ (LAFARGE) Ο Τομέας Μαγνησίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για το θέμα της ΑΓΕΤ (LAFARGE) Reviewed by Unknown on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.