Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ. εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για την περιοδεία του Προέδρου του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη στην Κεντρική Ελλάδα

Στο πλαίσιο του διαρκούς διαλόγου του Ε.ΠΑ.Μ. με την ελληνική κοινωνία, πραγματοποιείται τις επόμενες ημέρες περιοδεία του Προέδρου του Ε.ΠΑ.Μ., Δημήτρη Καζάκη σε σειρά πόλεων της Κεντρικής Ελλάδας.
Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:

  • Τρίτη 29/5, στις 18:00, ομιλία – συζήτηση στο καφέ “Negro” στη Λάρισα.
  • Τετάρτη 30/5 στις 19:00, ομιλία – συζήτηση στην αίθουσα του ΤΕΕ Μαγνησίας στον Βόλο, με συμμετοχή του δρ. νομικής και δικηγόρου, Φ. Μαζαράκη και της δρ. Διεθνών Σπουδών της Νομικής, Κ. Μαυρομάτη.
  • Πέμπτη 31/5 στις 19:00, ομιλία – συζήτηση στο καφέ «Σύγκλητος» στην Καρδίτσα.
  • Παρασκευή 1/6, στις 20:00, συνάντηση και συζήτηση με μέλη και φίλους στα Τρίκαλα , καφέ ΝΕSSO οδός Β. Τσιτσάνη 37Α.
  • Κυριακή 3/6, στις 19:00, ομιλία – συζήτηση στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης.
Στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, ο Πρόεδρος και τα στελέχη του Ε.ΠΑ.Μ., θα αναλύσουν την κατάσταση όπως διαμορφώνεται στο εσωτερικό της χώρας και σε σχέση με τις διεθνείς εξελίξεις, θα ενημερώσουν για τη μήνυση επί εσχάτη προδοσία που έχει κατατεθεί από το Ε.ΠΑ.Μ. και θα συζητήσουν την πρόταση και το πρόγραμμα του Ε.ΠΑ.Μ. για την μετάβαση σε μια νέα, ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα.
Αθήνα 28 Μαΐου 2018
Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.
Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ. εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για την περιοδεία του Προέδρου του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη στην Κεντρική Ελλάδα Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ. εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για την περιοδεία του Προέδρου του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη στην Κεντρική Ελλάδα Reviewed by Unknown on Τετάρτη, Μαΐου 30, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.