Το Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλονίκης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση συμπαράστασης στους διωκόμενους συναγωνιστές κατά των πλειστηριασμών


Το Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλονίκης δηλώνει ότι καταδικάζει απερίφραστα τις προσπάθειες ποινικοποίησης των κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών, καθώς και τις διώξεις που υφίστανται τα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων γι’ αυτήν τους τη δράση.
Το Ε.ΠΑ.Μ., που από την αρχή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς, έχει γνωρίσει το ανάλγητο πρόσωπο της κρατικής καταστολής και των άδικων διώξεων, καθώς πρόσφατα αρκετά μέλη του πέρασαν από δίκη, όντας ανάμεσα στους πρώτους συλληφθέντες των κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών.
Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι ότι η κατασκευή ανυπόστατων «ποινικών» κατηγοριών δεν είναι παρά μια απέλπιδα προσπάθεια εκφοβισμού του λαού, από ένα σύστημα που τρέμει μπροστά στην ίδια του την κατάρρευση, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους διωκόμενους συναγωνιστές και διατρανώνουμε την δέσμευσή μας ότι:
Η προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού και ποινικοποίησης του νόμιμου δικαιώματος στη διαμαρτυρία και την προάσπιση των δικαιωμάτων μας, δεν θα περάσει!
Το ληστρικό σύστημα που λυμαίνεται τα σπίτια και την περιουσία του ελληνικού λαού σύντομα θα ανατραπεί και όσα ακίνητα παρανόμως εκπλειστηριάστηκαν θα επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους!
Σε κάθε τους βήμα, σε κάθε εγκληματική τους επιδίωξη, θα μας βρίσκουν μπροστά τους, μέχρι την τελική νίκη, μέχρι να ανασάνουμε στη χώρα μας τον αέρα της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης!
Θεσσαλονίκη 8 Μαΐου 2018
Ε.ΠΑ.Μ. – Τομέας Θεσσαλονίκης
Το Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλονίκης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση συμπαράστασης στους διωκόμενους συναγωνιστές κατά των πλειστηριασμών Το Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλονίκης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση συμπαράστασης στους διωκόμενους συναγωνιστές κατά των πλειστηριασμών Reviewed by ΕΠΑΜ Ημαθίας on Τετάρτη, Μαΐου 09, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.