Η «καλή μας» Ε.Ε. και η ώρα των αποφάσεων


Της Λίας Καλλέργη
Αυτό που δεν κατάφεραν οι ναζί στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο το κατάφεραν οι απόγονοι τους με το Ευρώ και την Ευρωζώνη στα χρόνια που ζούμε! Να δέσουν χειροπόδαρα τους λαούς της Ευρώπης, να τους κουμαντάρουν προς όφελος τους και να τους υποτάξουν στην απόλυτη κυριαρχία τους!
Και το χειρότερο είναι ότι στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο κάποιοι «τρελοί» τους είπαν ΟΧΙ και το εννοούσαν και τα κατάφεραν να αποτινάξουν τον ζυγό… Τώρα στον Γ΄ Παγκόσμιο αρκετοί έχουν φάει το παραμύθι της «καλής κ’ αγαθής» Ε.Ε…. κι αισθάνονται και ασφαλείς μέσα σε αυτά τα δεσμά της!!!
Γιατί πώς να το κάνουμε να βγούμε από το μπουντρούμι που μας βιάζουν, μας εξολοθρεύουν μας παίρνουν το βιος μιας ζωής, το παρόν και το μέλλον, μας διώχνουν από τη γη μας, ξεπουλούν κρατική και ιδιωτική περιουσία άλλα και μας φτάνουν να ψάχνουμε σε σκουπίδια και σε αυτοκτονίες μας οδηγούν αλλά εμείς εκεί…  επιμένουμε να θεωρούμε ότι πρέπει να μένουμε εντός της Ε.Ε. γιατί έξω από αυτή τάχα θα είναι χειρότερη η ζωή… Λες κι αυτό που ζούμε είναι ζωή.

Μας έχουν μάλιστα πείσει πως μας αξίζει ότι μας κάνουν και για αυτό πρέπει να μην αντιδρούμε…! Κι όταν κάποιος μας λέει ότι όλα αυτά είναι ένα πολύ κακό σχέδιο εις βάρος μας που μπορούμε όμως αν θέλουμε να το αλλάξουμε, αλλά χρειάζεται κοινή προσπάθεια, πίστη, θάρρος και ενεργό συμμετοχή, εμείς αλλάζουμε κουβέντα και λέμε: «αυτό δεν γίνεται»!!! Μια βόλεψη μην τύχει και χάσουμε γιατί μέσα στην παραζάλη μας νιώθουμε ότι η κακοποίηση μοιάζει με έρωτα!!!
Έτσι όπως έχει φτάσει η προπαγάνδα των ΜΜΕ του συστήματος να κοιμίζει το πνεύμα ‘η ακόμα χειρότερα να το εξαφανίζει, στο τέλος τίποτα δεν θα μείνει στη χώρα, την ψυχή και το σώμα. Κρίμα στην ιστορία μας. Κρίμα στα τόσα ηρωικά κατορθώματα των προγόνων μας και κρίμα στα παιδιά που δεν φταίνε σε τίποτα!!!
Εκτός κι αν κάτι αλλάξει. Αν ένα θαύμα μας ξυπνήσει, μας ενώσει και μας οδηγήσει στην ηρωική έξοδο από τον εφιάλτη!
Η αρχή έχει γίνει από κάποιους… και σε νου και καρδιά αισθάνονται κι όλας Ελεύθεροι !
Αν βγούμε από τον λήθαργο και πάμε να τους βοηθήσουμε η ζωή όλων θα αποκτήσει ένα νόημα, μια ουσία κι ένα όραμα Ελευθερίας! Γιατί αυτό ταιριάζει στους Έλληνες!!!
Θυμηθείτε: «Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία»!!! έλεγαν οι πρόγονοι μας… Δεν έλεγαν : «κάτσε εδώ στη σκλαβιά γιατί είναι ασφαλές»…! ! !
Η Λία Καλλέργη είναι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.
Η «καλή μας» Ε.Ε. και η ώρα των αποφάσεων Η «καλή μας» Ε.Ε. και η ώρα των αποφάσεων Reviewed by Unknown on Τετάρτη, Μαΐου 30, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.