Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ενώ οι αρμόδιοι υπουργοί μιλάνε για περικοπές στις συντάξεις, ο Παππάς και οι άλλοι πουλάνε σανό επαναδιαπραγμάτευσης


Για χάσμα στις στρατηγικές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κάνει λόγο στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς. Ο οποίος αφήνει… ορθάνοιχτο το παράθυρο για επαναδιαπραγμάτευση σχετικά με τις συντάξεις, μετά το τέλος του προγράμματος, τον Αύγουστο του 2018!

Ο Νίκος Παππάς εκτιμά ότι οι πολιτικές που εφάρμοσε το 2014 η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση και θέλει να τις επαναφέρει, θα καταδικαστούν στην κάλπη, την οποία προσδιορίζει εξάλλου για το φθινόπωρο του 2019.
Άλλωστε, για τον υπουργό ΨΗΠΤΕ το εκλογικό δίλημμα θα είναι καθαρό και «ο λαός μας να επιλέξει μεταξύ της ύφεσης, της ανεργίας, των απολύσεων, των σκανδάλων ή της συνέχισης μιας πορείας ανάκαμψης και σταθεροποίησης», σημειώνει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Και ζητά από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του, όπως λέει, αναφορικά με το εάν τίθεται θέμα απολύσεων υπαλλήλων στο δημόσιο τομέα ή όχι.

«Μήνυμα» για τις συντάξεις!

Στο θέμα που απασχολεί εντόνως, για τις συντάξεις και το αφορολόγητο, ο κ. Παππάς δίνει μια απάντηση με δύο σκέλη: Αφενός, «μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος και με βάση την πορεία των δημοσιονομικών, οποιαδήποτε συζήτηση είναι νόμιμη». Αφετέρου, «αυτή τη στιγμή (…) το γρήγορο κλείσιμο της αξιολόγησης και η ολοκλήρωση του προγράμματος πρέπει να είναι προτεραιότητά μας». Κάνει πάντως λόγο για «πολυπαιγμένα» σενάρια στην κριτική για καθυστερήσεις στην τρέχουσα αξιολόγηση.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση «αν αντέχει η ελληνική κοινωνία μείωση των συντάξεων και περιορισμό του αφορολογήτου», ο Νίκος Παππάς απαντά:

«Η Ελλάδα, η κυβέρνηση και ο πολιτικός κόσμος, αυτό που έχουν να κάνουν τη συγκεκριμένη στιγμή είναι να επαναλαμβάνουν ότι εμείς είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε τα συμφωνηθέντα. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος και με βάση την πορεία των δημοσιονομικών, οποιαδήποτε συζήτηση είναι νόμιμη. Αλλά, αυτή τη στιγμή, η τήρηση της συμφωνίας, το γρήγορο κλείσιμο της αξιολόγησης και η ολοκλήρωση του προγράμματος πρέπει να είναι προτεραιότητά μας«.

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΧΤΣΙΟΓΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ......

Ο ΠΑΠΠΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ

Πηγή: anemosantistasis, μέσω http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/
Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ενώ οι αρμόδιοι υπουργοί μιλάνε για περικοπές στις συντάξεις, ο Παππάς και οι άλλοι πουλάνε σανό επαναδιαπραγμάτευσης Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ενώ οι αρμόδιοι υπουργοί μιλάνε για περικοπές στις συντάξεις, ο Παππάς και οι άλλοι πουλάνε σανό επαναδιαπραγμάτευσης Reviewed by Unknown on Παρασκευή, Μαΐου 18, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.