Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου Δ. Καζάκη στη Θεσσαλονίκη – 3 Φεβρουαρίου 2018

Ο πρόεδρος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) Δημήτρης Καζάκης, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Μακεδονία» του ξενοδοχείου ABC, όπου απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και bloggers σχετικά με τα Εθνικά θέματα, το σκοπιανό, τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, τα Ελληνοτουρκικά, καθώς και σε θέματα που άπτονται της οικονομίας και της πορείας της χώρας στο επόμενο διάστημα.



H συνέντευξη Τύπου του κ.Καζάκη, ολοκλήρωσε τη σύντομη περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την AGROTICA, όπου ανάμεσα σε άλλα, είχε επαφές με τους φίλους του Ε.ΠΑ.Μ. στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με διοργάνωση εκδήλωσης στο κέντρο της πόλης, επισκέφθηκε τον Δήμο Θερμαϊκού όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο, με τοπικούς παράγοντες καθώς και με το προσωπικό του Δήμου, και επισκέφθηκε επίσης τα Ν.Μάλγαρα όπου είχε επαφές με εκπροσώπους των αγροτικών συνεταιρισμών και με αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Αξιού.

Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου Δ. Καζάκη στη Θεσσαλονίκη – 3 Φεβρουαρίου 2018 Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου Δ. Καζάκη στη Θεσσαλονίκη – 3 Φεβρουαρίου 2018 Reviewed by Unknown on Τρίτη, Φεβρουαρίου 06, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.