Δυναμικό ξεκίνημα στους πλειστηριασμούς

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών και της προστασίας της περιουσίας του λαού, έδωσε οργανωμένο και δυναμικό παρόν στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, όπου πλειστηριαζόταν 1η κατοικία συμπολίτη μας για χρέος σε τράπεζα μόλις 20.000 ευρώ!
Η περίπτωση αυτή διέψευσε εκκωφαντικά τις κυβερνητικές εξαγγελίες για την προστασία της πρώτης κατοικίας – υποτίθεται βάση συμφωνίας με τις τράπεζες – και απέδειξε ότι η διασφάλιση της ιδιωτικής περιουσίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με νόμο ενός κυρίαρχου κράτους.
Το κίνημα δεν πτοήθηκε παρά το νομοθέτημα της ντροπής, που επιδιώκει να περιστείλει τις κινητοποιήσεις και να ποινικοποιήσει την αντίσταση, και έδειξε την ετοιμότητα του για τις μάχες που έρχονται.

Στη διαδήλωση συμμετείχαν στελέχη του Ε.ΠΑ.Μ., καθώς και ο πρόεδρος Δημήτρης Καζάκης, στελέχη της ΛΑΕ με τον Γραμματέα της ΠΓ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, όπως επίσης και πολλοί συμπολίτες μας.

Σε συνέντευξή του προς τα ΜΜΕ, ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, δήλωσε:
«Το ζήτημα των πλειστηριασμών είναι κομμάτι του γενικότερου προβλήματος της χώρας αυτή τη στιγμή. Η χώρα τελεί υπό κατοχή. Έτσι ή αλλιώς έχουμε χάσει τη δυνατότητα να αποφασίζουμε μόνοι μας, και φυσικά έχει δρομολογηθεί ο Έλληνας πολίτης να χάσει όχι μόνο την δημόσια περιουσία του, την οποία την χάνει μέσα στο 2018, με τον προϋπολογισμό του 18, αλλά και την ίδια του την περιουσία, γι αυτό και γίνεται όλη αυτή κινητοποίηση, να μην χαθεί η περιουσία του Έλληνα πολίτη, και επιπλέον όσον αφορά το Ε.ΠΑ.Μ.,  είναι να επιστραφεί ό,τι εκπλειστηριαστεί από κράτος και »θεσμικούς» λεγόμενους φορείς, όπως τράπεζες, εφορίες κτλ, ξανά πίσω στους νόμιμους ιδιοκτήτες. Να μην αλλάξει τίτλους ιδιοκτησίας η χώρα. Αυτό το πολύ βασικό, το θεμελιώδες.»
To Ε.ΠΑ.Μ., σταθερό εδώ και 4 χρόνια δίνει τη μάχη στα ειρηνοδικεία της χώρας και θα συνεχίσει ακόμα δυναμικότερα τον αγώνα, με πίστη και αφοσίωση μέχρι τη νίκη.
Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018
Το Συντονιστικό των Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.
Δυναμικό ξεκίνημα στους πλειστηριασμούς Δυναμικό ξεκίνημα στους πλειστηριασμούς Reviewed by Unknown on Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.