Η Χούντα θα πέσει στα Ειρηνοδικεία!

Σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου το Ε.ΠΑ.Μ με μαζική παρουσία συναγωνιστών και μελών της Πολιτικής Γραμματείας, έδωσε το παρόν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, αψηφώντας τις απειλές του συστήματος για εφαρμογή της  χουντοτροπολογίας  Κοντονή  που ποινικοποίησε το κίνημά μας.  Δεν κιοτεύουμε μπροστά στις απειλές τους για συλλήψεις.


Εμείς πληθαίνουμε και τους περιμένουμε !

Σήμερα ήταν προγραμματισμένοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών τρείς πλειστηριασμοί. Οι πόρτες ερμητικά κλειστές! Κανένα στοιχείο που να μαρτυρά τη συνήθη, σύννομη,  διαδικασία.


Η χούντα αυτή πρέπει να πέσει στα Ειρηνοδικεία της Χώρας, στον λάκκο που η ίδια άνοιξε, εκεί που οι σύγχρονοι δοσίλογοι  φώναζαν κάποτε  «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» και σήμερα ανερυθρίαστα,  ως εντολοδόχοι τοκογλυφικών  συμφερόντων, πισωγυρίζουν σε σκοτεινές εποχές και νομοθετούν περιορισμούς των δημοκρατικών  δικαιωμάτων του λαού, απαγορεύοντας ουσιαστικά,  ακόμα και αυτό το δικαίωμα του συνέρχεσθαι!

Γι΄αυτό αύριο θα γίνουμε χιλιάδες και θα πάρουμε πίσω Πατρίδα και Δημοκρατία!

Αγωνιζόμαστε ενάντια στο καθεστώς της κατοχής που μας έχουν επιβάλει ξένες δάνειες δυνάμεις.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στην καταπάτηση του θεμελιώδους δικαιώματος της ιδιοκτησίας και της περιουσίας του λαού.

Το δίκαιο είναι με το μέρος του λαού για αυτό: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017


Το Συντονιστικό των Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.

Η Χούντα θα πέσει στα Ειρηνοδικεία! Η Χούντα θα πέσει στα Ειρηνοδικεία! Reviewed by Unknown on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 27, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.