Fly, Alexis, fly!

Γράφει ο Πιτσιρίκος

Σε πολύ θερμό κλίμα έγινε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, αφού ο Αλέξης Τσίπρας είναι εντελώς αμερικανάκι και μας τρόλαρε όλους τόσα χρόνια, βγάζοντας το παιδί του Ερνέστο και τον σκύλο του Φιντέλ.

Ενδεικτικό του καλού κλίματος της συνάντησης των δυο ανδρών, είναι το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας χάρισε στον Ντόναλντ Τραμπ ένα ψηφοδέλτιο του ΟΧΙ από το δημοψήφισμα του 2015, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ χάρισε στον Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε να μας κάνει τη χάρη και να μας πουλήσει κι άλλα F-16, για να πετάει ο Αλέξης Τσίπρας πάνω από το Αιγαίο και να ζηλεύει ο Πάνος Καμμένος που δεν χωράει στο κόκπιτ γιατί είναι μπουχέσας.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ να έρθει στην Ελλάδα να πετάξουν μαζί με τα F-16, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως θα έρθει μόνο αν αφεθεί ελεύθερη η Ηριάννα.

Επίσης, ο Τραμπ είπε πως δεν θέλει να τον τρέχουν στον Παρθενώνα -όπως έκαναν με τον Ομπάμα- αλλά προτιμάει να τον πάνε σε κάνα σκυλάδικο γεμάτο με ξέκωλα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ακόμα πως η Ελλάδα έχει ανακάμψει και είναι θέμα χρόνου να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας και να πλημμυρίσει η χώρα με πετροδολάρια.

Ένας Αμερικανός δημοσιογράφος προσπάθησε να φέρει σε δύσκολη θέση τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντάς του πως, πριν τις αμερικάνικες εκλογές, είχε πει πως «μακάρι να μη δούμε αυτό το κακό να εκλεγεί ο Τραμπ πρόεδρος» αλλά ο Αλέξης είναι πανέξυπνος και απάντησε πως, αν κοιτάξει κάποιος τις άλλες δηλώσεις του από το παρελθόν, θα δει πως έλεγε πως θα σκίσει τα Μνημόνια και τώρα τα περνάει δυο-δυο, οπότε δεν είναι να παίρνει κάποιος στα σοβαρά τα λόγια του γιατί είναι ψεύτης και απατεώνας.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ακόμα πως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα γεννήθηκε η ελευθερία και δημοκρατία, αν και ξέχασε να πει πως η ελευθερία και η δημοκρατία την έχουν κάνει εδώ και χρόνια από την Ελλάδα, με αποτέλεσμα η χώρα να είναι σήμερα ένα προτεκτοράτο που μοιάζει με φυλακή, και οι Έλληνες ψάχνουν τρόπο για να αποδράσουν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως είναι πολύ χαρούμενος που έχει δίπλα του τον Αλέξη Τσίπρα -γιατί κάνει τον ίδιο να φαίνεται καλύτερος-, ενώ τόνισε πως δεν χρειάστηκε να συζητήσουν για πολλή ώρα, αφού τα σημαντικά θέματα της Ελλάδας τα είχε συζητήσει με την Άνγκελα Μέρκελ που παίρνει όλες τις αποφάσεις για τη χώρα μας.

Πηγή: pitsirikos.net, μέσω http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/
Fly, Alexis, fly! Fly, Alexis, fly! Reviewed by Unknown on Τετάρτη, Οκτωβρίου 18, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.