Επαφές του ΕΠΑΜ με κοινωνικούς φορείς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια άκρως εποικοδομητική συνάντηση που διήρκεσε επί μακρόν είχαν στα γραφεία του ΕΠΑΜ (και αυτό προσθέτει ακόμη περισσότερο ειδικό βάρος), ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Συνομο-σπονδίας Πολυτέκνων Α. Θεοτοκάτος.

Ο κ. Καζάκης ανέλυσε τις θέσεις του ΕΠΑΜ με έμφαση σε κοινωνικά ζητήματα και ιδιαιτέρως στην στήριξη της οικογένειας, για τις οποίες υπήρξε απόλυτα θετική ανταπόκριση και σύμπλευση, από την πλευρά του κ. Θεοτοκάτου.

Μετά τη συνάντηση, εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η απόλυτη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης, γεγονός που όπως τονίστηκε, αποτελεί δέσμευση για συχνότερη και πιο τακτική επαφή για ανταλλαγή απόψεων ως την επίτευξη του κοινού τελικού στόχου. Και αυτός δεν είναι άλλος από την ανατροπή αυτής της βάρβαρης για το σύνολο του ελληνικού λαού κατάστασης. Την ανατροπή των μνημονιακών και κατοχικών δυνάμεων, για  μια ελεύθερη δημοκρατική και ανεξάρτητη Ελλάδα. Γιατί μόνον τότε ο κάθε Έλληνας και η ελληνική οικογένεια αλλά και κάθε πολίτης, θα μπορεί να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον, διότι μόνον τότε θα υπάρχει μέλλον σε αυτή την πολύπαθη χώρα.

Αθήνα 11 Απριλίου 2017
Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ


Επαφές του ΕΠΑΜ με κοινωνικούς φορείς Επαφές του ΕΠΑΜ με κοινωνικούς φορείς Reviewed by Διαχειριστής on Τρίτη, Απριλίου 11, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.