Ευρωπαϊκή «αλληλεγγύη» με πρώτο διδάξαντα τον Χίτλερ!

του mitsos175

«Ακόμα λίγο σφιξιματάκι, ακόμα ένα μνημονιάκι, στον κόσμο που βρέθηκα, τα πάντα βαρέθηκα, φασίστες και μέτρα όλο φαρμάκι....»

Τι άλλο θα ζητήσουν που δεν έχουν πάρει ακόμα; Συντάξεις πήρανε, μισθούς πήρανε, θέσεις εργασίας κόψανε, πέταξαν τον κόσμο από τα σπίτια τους, άρπαξαν αεροδρόμια, δάση, νησιά, περιουσία του Δημοσίου… ότι είχαμε και δεν είχαμε. Τα έφαγαν όλα οι τοκογλύφοι, μέχρι και το μεδούλι μας ήπιαν.

Αυτός όμως ακριβώς είναι ο λόγος που δεν κλείνει η συμφωνία. Όχι γιατί οι πουλημένοι πολιτικοί δεν είναι πρόθυμοι, αφού έχουν κατεβάσει τα σώβρακα και περιμένουν σκυμμένοι, αλλά επειδή οι ναζί δεν ξέρουν πια τι άλλο να ζητήσουν! Περιμένουν από τον Κούλη να τους πει καμιά ιδέα, να μας βασανίσουν ακόμα περισσότερο. Αλλά κι αυτός, όσο διεστραμμένος κι αν είναι, δεν βρίσκει τίποτα!

Κάλεσε και το Λεβέντη μπας και βρουν κάποιο νέο μαρτύριο, να μας εκδικηθούν. Γιατί μας μισούν; Γιατί είναι μαλάκες και το ξέρουμε, το βλέπουμε όλοι. Αλλά δεν φταίμε εμείς γι αυτό, τα γονίδια... το περιβάλλον...

Σήμερα ειδικά ο Σόιμπλε έχει να πει τα χειρότερα για μας. Πηδήξαμε κάτι βρωμιάρηδες ναζί που....
το 1941, μας έκαναν ντου. Μεγάλο λάθος τους, έπρεπε να μας είχαν δανείσει. Ως τώρα θα μας είχαν ξεκληρίσει. Στις 6/4/ 1941 άρχισαν την επίθεση, ενώ στις 27/4/1941 τα κτήνη έμπαιναν στη Αθήνα κι άρχιζε επίσημα το πλιάτσικο που ισοδυναμούσε με γενοκτονία. Τι έλεγαν τότε οι προδότες, ξέρετε;
«...τα ελληνικά προβλήματα που εδημιουργήθησαν από της 27ης Απριλίου δεν ημπορούν να αντιμετωπισθούν παρά εις το πλαίσιο της Νέας Ευρωπαϊκής πραγματικότητος. Πρέπει να καταλάβουμε ότι εφεξής αποτελούμεν μέρος ενός εκτεταμένου ηπειρωτικού συνόλου του οποίου όλα τα τμήματα θα έχουν αναποφεύκτως κοινότητα κατευθύνσεων και προπαντός κοινότητα συμφερόντων, οικονομικών και άλλων. Αυτή η ηπειρωτική σύλληψις της υποστάσεώς μας πρέπει να αποτελέση το πλαίσιον μέσα εις το οποίον θα κινηθούμε. Η τύχη μας είναι εφεξής αρρήκτως συνδεδεμένη προς την τύχη της γηραιάς Ηπείρου της οποίας αποτελούμεν τη νοτιοανατολικήν εσχατιάν».

Αυτό το απόσπασμα θα μπορούσε να γραφεί από κάποια μνημονιακή φυλλάδα σήμερα για να παραμείνουμε στο Ευρώ ή στο νέο Ράιχ. Ευρωπαϊκή «αλληλεγγύη» με πρώτο διδάξαντα τον Χίτλερ! Λένε τώρα ακριβώς τα ίδια «για το μεγάλο όραμα της Ενωμένης Ευρώπης» και το χειρότερο, κάνουν παρόμοια λεηλασία. Να λοιπόν γιατί πρέπει να μιμηθούμε κι εμείς εκείνους που Αντιστάθηκαν και μας απελευθέρωσαν.

Όσο για τη συμφωνία, μη σώσει και γίνει. Που όμως θα γίνει, δυστυχώς, αφού οι πολιτικοί μας έχουν πουλήσει μαζί με τη χώρα. Η Τρόικα κάτι άλλο θα βρει να δώσουμε, που δεν θα το έχουμε φυσικά, αλλά θα το ζητήσει. Γιατί έτσι λειτουργούν οι αδηφάγοι, αχόρταγοι ανθρωποφάγοι: Όσο τους αφήνεις, τόσο τρώνε κι όσο τρώνε τους ανοίγει η όρεξη. Άρα τι; Τι μένει να κάνουμε; Να στους στείλουμε στο διάολο μαζί με τους υποτακτικούς τους...

ΥΓ Ο Σόιμπλε μάλλον θέλει να του ζητήσουμε και συγνώμη επειδή έχασαν τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά ούτε γι αυτό φταίμε εμείς. Οι Γερμανοί πήγαιναν γυρεύοντας... .

από το "Βαθύ Κόκκινο"


Ευρωπαϊκή «αλληλεγγύη» με πρώτο διδάξαντα τον Χίτλερ! Ευρωπαϊκή «αλληλεγγύη» με πρώτο διδάξαντα τον Χίτλερ! Reviewed by Διαχειριστής on Παρασκευή, Απριλίου 07, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.